Svensk Solenergi ny partner till Nordens största elbilsmässa
Hem EVENTMÄSSA Svensk Solenergi är ny partner till Nordens största elbilsmässa

Svensk Solenergi är ny partner till Nordens största elbilsmässa

Publicerat av: Redaktionen

I samarbete med Svensk Solenergi – organisationen bakom den samlade solenergibranschen – breddas elbilsmässan eCarExpo i höst med en specialsatsning för alla som vill och kan göra en radikal förändring när det gäller sin energiförsörjning.

Det är när mässan kommer till Göteborg den 2–4 december som vi får se en komplettering av det framgångsrika konceptet som är inne på sitt sjätte år.

Svensk Solenergi ny partner till Nordens största elbilsmässa– Vi har sett hur naturligt det är för den som väljer att köra eldrivet att också se över sin energilösning i hemmet, säger Gunnar Dackevall som är vd och initiativtagare till eCarExpo. Nu känns det naturligt att bygga vidare på det framgångsrika mässkonceptet med en bred satsning på energilösningar.

Förutom att mässan kommer att bjuda på många utställare som visar sina produkter och lösningar när det gäller solceller och annan energiteknik, kommer eCarExpo också att fokusera på det högaktuella ämnet i programpunkterna. Intresset är stort från målgrupper som villaägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

– Husets och bilens tekniska system integreras i ett rasande tempo. Därför är det naturligt för våra medlemsföretag att bredda sitt sortiment alltmer mot smarta lösningar för hela bil-hus-systemet. Självklart vill de visa upp sina produkter och tjänster på eCarExpo med många teknikintresserade early adopters, säger Anna Werner, VD för Svensk Solenergi.

Västra Götalandsregionen är Sveriges största kunskapsnav när det gäller utveckling av fordon varför branschdagen på eCarExpo har en viktig funktion att fylla här. Tack vare den utställningsyta Svenska Mässan kan erbjuda, tillsammans med mässans två scener, kunde arrangören redan förra året möta det tryck som fanns – och finns – från fordonsbranschen. I år följs denna satsning upp med ett ännu bredare och mer gediget innehåll.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>