Hållbar fakturering från C4 Energi med Kivra
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Hållbar fakturering från C4 Energi med Kivra från den 1 oktober

Hållbar fakturering från C4 Energi med Kivra från den 1 oktober

Publicerat av: Redaktionen

C4 Energi fortsätter att arbeta med digitalisering som förenklar för kunderna och minskar klimatpåverkan.

Bolaget kommer därför från den 1 oktober att börja använda Kivra – digital brevlåda för fakturor.

Hållbar fakturering från C4 Energi med KivraNu kommer kunder som tidigare har registrerat sig hos Kivra att kunna ta emot fakturor från C4 Energi i sin digitala brevlåda. Det ger kunderna en enklare hantering av fakturor, samtidigt som klimatpåverkan minskar vilket bidrar till bolagets viktiga hållbarhetsarbete.

Digitala fakturor

Ändringen gäller för kunder som idag får sina fakturor via brev, har man utskick via exempelvis e-post eller e-faktura påverkas man inte av ändringen.

Hur fungerar Kivra

Kivra är en digital brevlåda som hanterar fakturor, brev och andra pappersdokument. För att få sina fakturor digitalt måste man själv anmäla sig via Kivras hemsida. Att vara ansluten till Kivra innebär ingen extra kostnad.

Frågor?

C4 Energi hjälper gärna kunder med frågor och funderingar kring sin faktura. Om man önskar hjälp med att ansluta sig till Kivra, kan man kontakta Kivras kundservice.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>