Skapa hållbara intryck med gops nya pappersbaserade skivor för print
Hem HÅLLBARA ÅSIKTER Skapa hållbara intryck med gops nya högkvalitativa pappersskivor för print

Skapa hållbara intryck med gops nya högkvalitativa pappersskivor för print

Publicerat av: Redaktionen

gop introducerar två nya högkvalitativa pappersskivor skräddarsydda för den grafiska industrin: gop Paperboard by Oppboga för inomhusbruk och goBond Ecopaper som är lämpad för utomhusbruk.

Med materialens utmärkta tryckresultat och unika styvhet finns det få begränsningar när det kommer till dina möjligheter. Låt kreativiteten och fantasin flöda! Dessutom är båda produkterna FSC-certifierade.

Producerad i Sverige med många användningsområden
gop Paperboard by Oppboga är det perfekta valet för displayer och skyltar i inomhusmiljö. Den mångsidiga pappersskivan fungerar utmärkt att printa, skära, biga, stansa, perforera och skapa 3D-konstruktioner med. Produkten tillverkas i Sverige av FSC-certifierat papper och är helt återvinningsbar. Den består av 100% träfiber och är bestruken tre gånger på varje sida för att garantera utmärkta tryckresultat.

En skiva som är redo att leverera oavsett väder
Skapa hållbara intryck med gops nya pappersbaserade skivor för printgoBond Ecopaper
 är en ny revolutionerande utomhusprodukt från gop som är tillverkad helt av papper, varav 60% kommer från återvunnen råvara. Den tekniska livslängden för produkten är på hela 30 år i utomhusmiljö och materialet fungerar därför ypperligt som permanent skyltmaterial i exteriöra sammanhang. Den FSC-certifierade pappersskivan har en oöverträffad styvhet och slagstyrka. Med sitt matta vita ytskikt ger skivan utmärkta printresultat och är det solklara valet för den som söker ett pappersbaserat utomhusmaterial med starkt hållbarhetsfokus.

– Vi är väldigt glada över att kunna inkludera dessa pappersbaserade produkter till vårt sortiment. gop Paperboard by Oppboga och goBond Ecopaper är två material där kreativitet och miljöansvar går hand i hand. Vi är övertygade om att dessa nya printbara skivor kommer att möta den grafiska branschen och deras kunders tuffa krav på både hållbarhet och kvalitet.
Martin Gut, Produktchef Industri & Reklam gop Sverige AB

gop innehar FSCs Spårbarhetscertifiering enligt Chain of Custody, vilket är en viktig del för att garantera en obruten spårbar kedja till kunder. Certificate registration code: NC-COC-072044, FSC Trademark License Code: FSC C186354.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>