Hem TEKNIK Invotech Solutions och Greencon inleder samarbete kring systemstöd för fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling

Invotech Solutions och Greencon inleder samarbete kring systemstöd för fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Invotech Solutions och Greencon inleder samarbete kring systemstöd för fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling 3

Invotech Solutions och Greencon inleder samarbete kring digitalt stöd för fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med fokus på effektivitet, översikt, analys och hållbarhet för kunderna.

Mathias Södersten, VD för Invotech Solutions AB, säger:
– Med Invotech’s erfarenheter inom IoT området och från industrisektorn samt med Greencon’s erfarenhet inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling gör att vi kan skapa väldigt bra värdeskapande tjänster. Tillsammans kan vi erbjuda möjlighet till realtidsinformation, historiskdata och aggregerad-analys samt nya innovativa digitala lösningar för våra kunder.

Magnus Hedin, VD för Greencon AB, säger:
– Det är en fantastisk möjlighet för oss att genom samarbetet med Invotech kunna erbjuda våra befintliga och nya kunder ett utökat digitalt stöd med realtidsinformation och analys.

Tillsammans kommer Invotech och Greencon att erbjuda företag paketerade såväl som skräddarsydda digitala lösningar inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med ett ökat kundvärde i fokus.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>