Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Indiska – nästa kedja att ställa om till Kivras kvittotjänst

Indiska – nästa kedja att ställa om till Kivras kvittotjänst

Publicerat av: Redaktionen

Indiska – nästa kedja att ställa om till Kivras kvittotjänst 3

Kvitton i Kivra har på kort tid attraherat några av landets mest kända återförsäljare, inom vitt skilda branscher. Nu ansluter ytterligare ett namnkunnigt företag, en välmeriterad mode- och inredningsaktör, Indiska.

Indiska är ett av Sveriges mest uppskattade varumärken för mode och inredning. Idag har Indiska 70 butiker i Sverige, Norge och Finland och dessutom e-handel på samtliga marknader inom EU.

Indiska har sedan länge funnits i svenskarnas medvetande, företaget grundades redan 1901. Med sitt starka koncept med mode och inredning med indiska influenser, har företaget alltså rönt framgångar i över hundra år.

Indiska bär också en lång tradition av miljöarbete, redan på 60-talet började Indiska engagera sig i de frågorna. Nu tar Indiska det arbetet vidare genom att under 2021 digitalisera sina kvitton med Kivra och blir därmed drivande i omställningen till en hållbar, digital infrastruktur.

– Miljö och socialt ansvarstagande är verkligen hjärtefrågor för oss, och har så varit under många, många år. Utöver att Kvitton i Kivra går helt i linje med det ser vi starka kundfördelar, att kunna samla kvitton, inte bara från oss utan från flera butiker – jag vet att många har väntat på en sådan tjänst, säger Karin Lindahl, VD på Indiska.

– Indiska har sedan länge haft en självklar plats i ett butiksutbud värd namnet. Att Indiska nu tar armkrok med oss och så många andra framträdande aktörer – det är naturligtvis både betydelsefullt och väldigt kul, säger Anna Bäck, VD på Kivra.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>