Ny data från Microsoft om distansarbetstrender
Hem STUDIER Ny data från Microsoft om distansarbetstrender

Ny data från Microsoft om distansarbetstrender

Publicerat av: Redaktionen

Den första rapporten kring Work Trend Index där Microsoft graph har använts för att analysera och observera hur distansarbete förändrar sättet vi arbetar och samarbetar.

Ett kortare samanställning av rapporten:

Microsoft såg ett nytt dagligt rekord på 2,7 miljarder mötesminuter på en dag. Det är en ökning med 200% från 900 miljoner i mitten av mars.

  • 183 000 användare (tenants) i 175 länder använder Teams for Education för att låta lärare få kontakt med sina elever via en virtuell klassrumsupplevelse.
  • teams-användare slår på videon två gånger så ofta nu jämfört med tidigare.
  • Totala antalet videosamtal har ökat med 1 000 procent i mars. Det finns också en intressant geografisk uppdelning av regioner där video används oftare; till exempel slår Norge och Nederländerna på video mest (cirka 60 procent av mötena inkluderar video).
  • Antalet Teams-användare via mobilappen veckovis ökade mer än tre gånger från början av februari till 31 mars.
  • Vi såg de mest markanta ökningarna av mobilanvändningen i Teams i länder som Italien och Spanien, och i branscher som som utbildning och regering.
  • Från 1 – 31 mars ökade medeltiden mellan en persons första användning av Teams och sista användning av Teams varje dag med över en timme.
  • Norge och Nederländerna slår på video mest av alla, runt 60 procent av alla möten inkluderar video. Australienare använder video i möten 57 procent av tiden, Italienare 53 procent, Chile 52 procent, Schweiz 51 procent och Spanien 49 procent. UK, Kanada och Sverige använder video 47 procent av tiden och i Mexiko 41 procent.Mer information här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>