Rocker och Swiftcourt utvecklar ny standard för den cirkulära ekonomin
Hem CIRKULÄR EKONOMI Rocker och Swiftcourt utvecklar ny standard för den cirkulära ekonomin

Rocker och Swiftcourt utvecklar ny standard för den cirkulära ekonomin

Publicerat av: Redaktionen

Fintechbolaget Rocker och legal tech-företaget Swiftcourt har inlett en pilot för att utveckla en ny standard för hur morgondagens handel med begagnade varor ska bedrivas.

Syftet är att förenkla för privatpersoner att handla säkert och tryggt direkt med varandra oavsett marknadsplats.

Rocker och Swiftcourt utvecklar ny standard för den cirkulära ekonomin

Hanna Neidenmark, VD Rocker AB

Säkra och flexibla betalningar samt effektiv digital kontraktshantering är två viktiga delar av framtidens handel mellan privatpersoner. Rocker och legal tech-företaget Swiftcourt samarbetar idag om digitala avtal och betalningar i Rockers Pays tjänster på Blocket och har nu startat en pilot för att utveckla nästa generations digitala köpekontrakt och betalningar för direkt handel mellan konsumenter i den cirkulära ekonomin.

Samarbetet handlar om att bygga integrationer för smidiga och säkra digitala avtalsprocesser, trygga betalningar och utveckla framtidens standard för handel med begagnade varor.

Avsikten är att göra det lättare och säkrare för privatpersoner att handla direkt med varandra, oavsett vilken marknadsplats de möts på.

“Smidiga och trygga transaktioner ska inte vara förbehållna e-handeln. Även privatpersoner ska kunna handla säkert och enkelt med varandra. Tillsammans med Swiftcourt utvecklar vi nu morgondagens standard för hur framtidens handel med begagnade varor ska bedrivas”, säger Hanna Neidenmark, Rockers vd.

“Det känns riktigt spännande att kunna ta ett redan framgångsrikt samarbete till nästa nivå. Att kunna erbjuda säkra och smidiga betalningar med digitala köpekontrakt är onekligen framtiden, där vi kan skapa trygghet för köpare och säljare genom hela köp- och säljprocessen tillsammans med Rocker”, säger Johan Hedén Hultgren, vd på Swiftcourt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>