Hem TEKNIK Samsung fortsätter sin stora 5G-satsning i Sverige – Ny mjukvara anpassad för Telenors 5G-nät

Samsung fortsätter sin stora 5G-satsning i Sverige – Ny mjukvara anpassad för Telenors 5G-nät

Publicerat av: Redaktionen

Samsung fortsätter sin stora 5G-satsning i Sverige – Ny mjukvara anpassad för Telenors 5G-nät 3

Samsung har lanserat en uppdaterad mjukvara som gör att Telenor-abonnenter med en Samsung S20 5G, S20+ 5G eller S20 Ultra 5Gnu kan surfa i 5G. Den nya uppdateringen innebär att Samsung fortsätter stärka sin ställning som en av de ledande aktörerna inom 5G i Sverige.

Utrullningen av 5G-nätet i Sverige är i sin linda men flera operatörer erbjuder redan idag sina kunder möjlighet att koppla upp sig mot 5G. Den senaste generationens nät innebär bland annat kortare svarstider och snabbare uppkoppling som gör att användare exempelvis kan streama högupplöst video, ladda upp filer eller spela krävande onlinespel på ett friktionsfritt sätt.

– Vi fortsätter vår 5G-satsning och är glada att ännu fler Samsung-användare nu kan surfa via 5G. Våra telefoner i kombination med 5G-nätet kommer ge användarna en helt ny användarupplevelse och helt nya möjligheter. Användare kommer exempelvis att kunna streama videos i hög kvalitet och spela spel i mobilen utan lagg och störningar, säger Oscar Otteborn Head of IM på Samsung i Norden.

Uppdateringen sker automatiskt och är anpassad för Telenor-kunder1. Flera av Samsungs 5G-telefoner i S20-serien är sedan tidigare även anpassade för de svenska 5G-näten som drivs av Telia, Tele2 och Tre.

För mer information om Samsungs 5G-telefoner:
https://www.samsung.com/se/mobile/galaxy-5g/products/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>