Hem CIRKULÄR EKONOMI SAP utökar sin ledning i Dow Jones hållbarhetsindex

SAP utökar sin ledning i Dow Jones hållbarhetsindex

Publicerat av: Redaktionen

SAP utökar sin ledning i Dow Jones hållbarhetsindex 3

SAP överträffade sina tidigare års poäng och ökade sin rankning i förhållande till andra företag i branschen.

SAP fick 74 av 100 poäng (2019: 69) i den totala poängräkningen, fem poäng mer än det näst bästa rankade företaget och förbättrade sitt percentilvärde i 15 av de 20 kategorierna jämfört med 2019, inklusive ”Informationssäkerhet / Cybersäkerhet och systemtillgänglighet”, ”Talent Attraction & Retention” och ”Environmental Reporting.”

Poängsättningen är ett uttryck för SAP:s arbete att driva en pålitlig och ”compliant” molnstrategi, värdera företagets anställda och förbättra dess integrerade årsredovisning som rapporterar i tre dimensioner: finansiella, sociala och miljömässiga resultat.

I år deltog totalt 83 företag från mjukvaruindustrin, mer än dubbelt så många som förra året.

  • Vi är stolta över vår ranking i Dow Jones hållbarhetsindex. Detta visar oss återigen att vi har ett särskilt ansvar som hållbarhetsledare inom mjukvaruindustrin, säger Luka Mucic, CFO och medlem av Executive Board på SAP SE.
  • Detta driver oss att ytterligare intensifiera arbetet åt våra kunder för att förse dem med lösningar för deras hållbarhetsomvandling, så att vi tillsammans kan skapa en mer inkluderande och cirkulär ekonomi, fortsätter han.

Läs hela pressmeddelandet på SAP News Center.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>