Auto Draft
Hem SÄKERHET Ultrasäkra burar nu tillgängliga hos DigiPlex

Ultrasäkra burar nu tillgängliga hos DigiPlex

Publicerat av: Redaktionen

Öronmärkt utrymme för att möta den ökade efterfrågan på säkerhet enligt EN1627

DigiPlex

Auto Draft

Fredrik Jansson, Chief Commercial Officer, DigiPlex

, den nordiska ledaren inom skalbara, hållbara och säkra datacenter, erbjuder nu en helt inkapslad och fysiskt mycket avancerad säkerhetslösning som möter den europeiska säkerhetsstandarden klass 4 (RC4).

DigiPlex erbjuder ultrasäkra och snabbinstallerade burar för myndigheter, institutioner, globala företag eller andra organisationer vilka kräver  European Security  Standard EN1627  och säkerhetsklass 4 (RC4) för att hantera och lagra data av extremt hög vikt eller känslighet.  Att bygga och driva anläggningar som möter dessa extremt höga säkerhetsbestämmelser innebär betydande investeringar och expertis.

Verksamheter som behöver dessa säkerhetslösningar kan dra fördel av en OPEX-modell i stället för att själva ta de stora investeringar som krävs för att bygga och driva egna anläggningar. Med certifierat utrymme tillgängligt på sina hållbara datacenter, samt beprövade och certifierade lösningar, möter nu DigiPlex den ökade efterfrågan på dessa ultrasäkra anläggningar.

DigiPlex har vidareutvecklat sina redan högsäkra lösningar till att omfatta typgodkända fristående säkerhetsburmoduler där hela infrastrukturen med generator, dedikerad oberoende strömmatning, UPS och kylsystem är inkapslade för att möta dessa höga kundkrav.

Helt enkelt ett separat ultrasäkert datacenter inom den redan säkra anläggningen.   DigiPlex-lösningen har noggrant testats, betygsatts och godkänts av  SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, nu en del av RISE. Lösningen har visat sig tåla utdragna attacker under en längre period än vad som krävs enligt  standarden.

DigiPlex har levererat denna lösning för redan operativa kunder utan nedtid. Nu har man färdigställt ytterligare ultrasäkert utrymme med RC4 klassificering för nya och befintliga kunder med krav på ultrahög säkerhet på sitt campus i Upplands-Väsby utanför Stockholm. Det dedikerade utrymmet är öronmärkt och redo för verksamheter som snabbt och säkert behöver en ultrasäker datacenterlösning vilken uppfyller de strängaste säkerhetspolicyerna och reglerna, inklusive EN1627 RC4 enligt Institutet för standarder.

– Även om detta är en lösning som inte är nödvändig för varje kund, så har DigiPlex konstruerat en ultrahög säkerhetslösning där hela infrastrukturen är inkapslad. Vår lösning håller de högsta standarderna för effektivitet och tillförlitlighet vilket vi är kända för, samtidigt som den uppfyller behoven hos de kunder som kräver säkerhetsstandarden klass 4, säger DigiPlex CCO Fredrik Jansson. Med inkapslade ström- och kylmatningar erbjuder varje modul sitt eget säkra lager av motståndskraft vilket kan installeras på våra befintliga datacentercampus. Att uppfylla och överträffa de höga säkerhetskraven vittnar om vårt företags kontinuerliga arbete med att leverera innovation och excellens för alla våra kunder, avslutar Jansson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>