Flowforward – Ett hållbart projekt
Hem ELEKTRONIK Flowforward – Ett hållbart projekt

Flowforward – Ett hållbart projekt

Publicerat av: Redaktionen

Flowlife ser till att alla produkter når sin fulla potential och utnyttjas till max. Därför lanseras nu tjänsten Flowforward.

Visionen är att allt som säljs i största möjliga mån skall återanvändas.

På så vis kan vi tillsammans med våra kunder spara på resurser och samtidigt stötta idrottsföreningar och välgörenhetsorganisationer runt om i landet.

Produkterna lever vidare

Flowforward – Ett hållbart projekt

När en ny eller uppdaterad modell lanseras vill ofta kunder byta ut sin gamla produkt mot en ny. Självklart säger vi! Men för oss är det viktigt att en gammal fullt fungerande produkt hittar ett nytt hem. Därför lanseras satsar vi på projektet Flowforward! Om din produkt skulle gå sönder efter garantitiden eller om du helt enkelt vill uppgradera till en senare modell kan du enkelt göra det. Lämna in den till oss så får du 50% rabatt på ditt nästa köp.

Hållbarhet i fokus

Efter att en produkt lämnats in till oss kan den återanvändas på flera olika sätt. De mest använda blir reservdelar eller återvinns. Andra rustar vi upp och skänker bort till olika idrottsföreningar, så att fler kan prestera och återhämta sig med flow!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>