Flowforward – Ett hållbart projekt

Flowforward - Ett hållbart projekt 1

Flowlife ser till att alla produkter når sin fulla potential och utnyttjas till max. Därför lanseras nu tjänsten Flowforward. Visionen är att allt som säljs i största möjliga mån skall återanvändas. På så vis kan vi tillsammans med våra kunder spara på resurser och samtidigt stötta idrottsföreningar och välgörenhetsorganisationer runt om i landet.

Produkterna lever vidare

När en ny eller uppdaterad modell lanseras vill ofta kunder byta ut sin gamla produkt mot en ny. Självklart säger vi! Men för oss är det viktigt att en gammal fullt fungerande produkt hittar ett nytt hem. Därför lanseras satsar vi på projektet Flowforward! Om din produkt skulle gå sönder efter garantitiden eller om du helt enkelt vill uppgradera till en senare modell kan du enkelt göra det. Lämna in den till oss så får du 50% rabatt på ditt nästa köp.

Hållbarhet i fokus

Efter att en produkt lämnats in till oss kan den återanvändas på flera olika sätt. De mest använda blir reservdelar eller återvinns. Andra rustar vi upp och skänker bort till olika idrottsföreningar, så att fler kan prestera och återhämta sig med flow!

Related Articles