Glamping i Halland – bekvämt naturnära boende
Hem LIVSSTIL Glamping i Halland – bekvämt naturnära boende

Glamping i Halland – bekvämt naturnära boende

Publicerat av: Redaktionen

Glamping är en bekväm variant av det fria och naturnära campinglivet.

Tältet är uppställt och sängen är bäddad – det är bara att njuta och vakna upp till fågelkvitter.

I Halland kan du övernatta i glampingtält på flera spännande platser. Vad sägs om en fårhage, en bokskog, en trädgård, i hästarnas vindskydd, vid en sjö – eller med utsikt över en blommande äng?

Sandfallet Glamping
Kom närmare naturen och dig själv med en unik glamping-upplevelse utanför Veinge i södra Halland. Du bor bekvämt i en specialbyggd Lyx-Lya. Gavlarna är utrustade med tältduk som går att öppna helt. Det ger dig en underbar frihetskänsla av att bo ute i naturen. En vacker sänghimmel skyddar dig från insekter. Upphöjt trägolv och ett ordentligt trätak skyddar dig från nattfukten och ger en ombonad känsla.

Veinge, Laholms kommun

www.booking.com/hotel/se/sandfallet-glamping.sv.html

Bengtzelis Glamping – en romantisk getaway
Söker du en romantisk getaway för två är det här den perfekta platsen. Även barnfamiljer kan njuta av en härlig upplevelse i glampingtältet, med naturen alldeles inpå. Bengtzelis Glamping ligger vackert inbäddad mitt i Steninges bokskog, bara några minuter från havet. Tältet är mysigt och kärleksfullt inrett, med fynd ifrån lokala vintagebutiker, auktioner och loppisar. Här lagas maten vid lägerelden medan solen sänker sig ner bakom trädtopparna.

Steninge

https://www.bengtzelis.com/

A soulful glamping i Vilshärad
I en stor privat och naturskön trädgård finns ett mysigt inrett glampingtält som väntar på dig. Som gäst har du tillgång till en egen del med grillplats där du kan laga din mat över öppen eld. Där finns också en hängmatta – perfekt att chilla och filosofera i. Här lever du stressfritt, enkelt och nära naturen. I området finns fina promenadstråk så passa på att utforska omgivningarna. Och du har bara 1,5 km till strand och bad. Livskvalitet!

Vilshärad, Halmstad

https://www.airbnb.se/rooms/36481779?source_impression_id=p3_1584434361_qZMTwxNbNQfslwko&guests=1&adults=1

Glamping Bell Tent
I en stor härlig trädgård med fågelkvitter och lövprassel med tillgång till en fantastisk uteplats, ett litet utekök, grill och hängmattor övernattar du i ett canvastält. Det finns ett nybyggt utedass med tillhörande utedusch och om du vill ha det mer bekvämt med rinnande vatten finns det möjlighet att låna värdens bad och toalett. Frukosten serveras i den trevliga utebaren. I tältet finns el och ett litet kylskåp. 7 minuters promenad till havet och ca 1 km till Falkenbergs centrum.

Falkenberg

https://www.falkenberg.se/upptack/sova-over/privata-boenden/glamping-bell-tent.html

Rider’s Glamping
På Rider’s Glamping, 13 km norr om Varberg, är det inrett för en annorlunda men bekväm övernattning med hög mysfaktor i hästarnas vindskydd. Med toppläge utmed Kattegattleden och konst och restauranger i närheten. Kommer du ridande får din häst egen hage att vila ut i. Här vaknar du upp till en god frukost med nybryggt kaffe och en rejäl portion gröt.

Åskloster, Varberg

https://ridersglamping.webnode.se/

 

Kroksjöns Skogsretreat
Glamping i rogivande natur med skogsspa, vedeldad bastu, badtunna, utomhusmatlagning, strövstråk, sjöbad och avkoppling.

Åbygget, Unnaryd, Hylte

https://www.kroksjonsretreat.com/

Glamping i Halland – bekvämt naturnära boende

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>