Hem TEKNIK Huawei slår ett slag för att filma i slow motion – en underskattad funktion

Huawei slår ett slag för att filma i slow motion – en underskattad funktion

Publicerat av: Redaktionen
Huawei slår ett slag för att filma i slow motion – en underskattad funktion 2

Huawei Mate40 Pro – främsta mobilkameran i världen enligt testsajten

Bland alla funktioner som finns i en smart mobil idag är slow motion en av de mest underskattade. Även om funktionen är väl använd så finns det mycket att utforska. Och när mobilerna bara blir bättre och bättre så blir också resultatet av en slow motion filmning fantastiskt bra. Huawei Mate40 Pro är just nu den främsta mobilkameran i världen enligt testsajten DxOMark och slow motion med den är en imponerande upplevelse.

-Många gånger använder vi slow motion funktionen till något roligt filmklipp eller en rolig selfie. Men det finns så mycket mer. Fotbollstränaren kan använda den för att mer i detalj visa hur en spelare nickar eller sparkar, en fysiklärare kan göra experiment mer visuella och hundägaren kan filma avvikelser i hundens gång och låta veterinären analysera dessa. Egentligen är möjligheterna enorma och det är endast vår fantasi som sätter gränserna, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Huawei Mate40 Pro levererar hög slow motion kvalitet med hjälp av ett Ultra Vision Cine Camera-system som avsevärt förbättrar möjligheterna gällande bilder och film.Ultra Vision Cine-kameran i de nya modellerna har banbrytande uppgraderingar för ultravidvinkel-objektivet, kraftfull HD-huvudkamera och imponerande telefotokamera. Dessutom introduceras XD Fusion HDR Video tillsammans med förbättrade Steady Shot-algoritmer och borttagning av distorsion för att ge bästa bildkvalitet och stabilisering. Bildkvaliteten har förbättrats ytterligare med Full Pixel Octa PD AutoFocus.

Den förbättrade korrigeringen av linsförvrängning baseras på ansiktet, kroppen, armar och ben, vilket gör ultravidvinkellinsen användbar i ännu fler scenarier än tidigare. Huawei Mate40 Pro har en optisk telefotokamera med periskopkonstruktion och stöd för 10x hybridzoom samt 50x digital zoom. Slow motion i zoom-läge kräver oftast stativ.

Ultra Vision Selfie Camera på Huawei Mate40 Pro tar vloggar och selfies till nya höjder tack vare stöd för 4K-inspelning och möjligheten att fotografera i ett av tre tillgängliga synfält (FoV), allt från nära och personligt till ultravidvinkel. Slow-Motion Selfie ger den främre kameran ännu mer mångsidighet genom att låta användarna lägga till en dramatisk känsla när de dokumenterar sina aktiviteter.

Pris och tillgänglighet
Huawei Mate40 Pro finns tillgänglig på den svenska marknaden och säljs av Tele2. Cirkapriset är 12 990 SEK och mobilen finns i färgerna svart och mystic silver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>