iioote ställer ut på Smart City Connection 11–12 april

iioote ställer ut på Smart City Connection 11–12 april 1

Träffa iioote på Smart City Connection i Mjärdevi Science Park, Linköping, mötesplatsen där vi kraftsamlar kring LoRaWAN, Internet of Things och ekosystemets oändliga möjligheter att effektivisera och förvalta samhällets resurser smartare.

”Programmet är skräddarsytt med flera spännande föredrag om smarta lösningar inom en mängd olika områden. Ta vara på detta eminenta tillfälle att nätverka, lyssna och lära – vilka lösningar finns redo att implementera? Vad gör andra kommuner?

Digitaliseringen är redan på väg att förändra vårt samhälle, våra affärsmodeller och vår livsstil. Vi är redo, digitalt rustade med ett öppet IoT-nätverk och ett växande ekosystem.”

Boka möte med iioote den oberoende systemintegratören och diskutera innovativa LoRaWAN IoT-lösningar.

iioote arbetar med företag, kommuner och organisationer vid implementering av IoT i verksamheten, från behovsanalys och strategi till planering, genomförande och systemintegration. iioote har spetskompetens inom IoT, IT och Telekom i kombination med branschspecifik kompetens från bygg-, maskin- och fordonsindustrin.  iioote tar fram lösningar som driver utvecklingen av enkel och innovativ IoT framåt inom samhället.

Related Articles

Lämna ett svar