iioote ställer ut på Smart City Connection 11–12 april
Hem NYHETER iioote ställer ut på Smart City Connection 11–12 april

iioote ställer ut på Smart City Connection 11–12 april

Publicerat av: Redaktionen

Träffa iioote på Smart City Connection i Mjärdevi Science Park, Linköping, mötesplatsen där vi kraftsamlar kring LoRaWAN, Internet of Things och ekosystemets oändliga möjligheter att effektivisera och förvalta samhällets resurser smartare.

iioote ställer ut på Smart City Connection 11–12 april

”Programmet är skräddarsytt med flera spännande föredrag om smarta lösningar inom en mängd olika områden. Ta vara på detta eminenta tillfälle att nätverka, lyssna och lära – vilka lösningar finns redo att implementera? Vad gör andra kommuner?

Digitaliseringen är redan på väg att förändra vårt samhälle, våra affärsmodeller och vår livsstil. Vi är redo, digitalt rustade med ett öppet IoT-nätverk och ett växande ekosystem.”

Boka möte med iioote den oberoende systemintegratören och diskutera innovativa LoRaWAN IoT-lösningar.

iioote arbetar med företag, kommuner och organisationer vid implementering av IoT i verksamheten, från behovsanalys och strategi till planering, genomförande och systemintegration. iioote har spetskompetens inom IoT, IT och Telekom i kombination med branschspecifik kompetens från bygg-, maskin- och fordonsindustrin.  iioote tar fram lösningar som driver utvecklingen av enkel och innovativ IoT framåt inom samhället.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>