Hem LIVSSTIL INSTABOX MINSKAR PAKETKÖERNA I HORNSTULL

INSTABOX MINSKAR PAKETKÖERNA I HORNSTULL

Publicerat av: Redaktionen

INSTABOX MINSKAR PAKETKÖERNA I HORNSTULL 3

Från och med måndag 23 november blir det smidigare att hämta ut sina paket i Hornstull. Instabox öppnar ett Instabox Store på gatuplan i Hornstull Centrum med 350 nya paketluckor inför tillströmningen av paket under Black Friday och julhandeln.

Instabox är en frakttjänst som erbjuder obemannade paketskåp där man själv kan hämta ut sitt paket med en personlig kod. Förutom att slippa köa till bemannad paketutlämning kan man också få leverans samma dag som beställningen görs från flera stora näthandlare. Instabox har funnits på övervåningen i Hornstull Centrum sedan tidigare. Men i och med den ökade näthandeln finns nu fler skåp för att Hornstullsborna enkelt och smidigt ska kunna hämta upp paket som de beställt från olika nätbutiker.

– Möjligheten att kunna hämta ut sitt paket själv snabbt och smidigt fortsätter öka i popularitet, att dessutom kunna hålla distansen och slippa stå i kö är givetvis ännu mer uppskattat nu under pandemin, säger David Lundqvist, CCO på Instabox.

Skåpen kommer vara på plats minst i sex månader.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>