Konftel startar strategiskt samarbete inom trådlös innehållsdelning med ScreenBeam
Hem TEKNIK Konftel startar ett strategiskt samarbete inom trådlös innehållsdelning med ScreenBeam

Konftel startar ett strategiskt samarbete inom trådlös innehållsdelning med ScreenBeam

Publicerat av: Redaktionen

Konftels avancerade konferenskameror och ljudenheter har testats och godkänts för användning med ScreenBeams senaste innovation inom trådlöst samarbete och innehållsdelning.

De lösningar som godkänts är konferenskamerorna Konftel Cam50 och Cam20 samt högtalartelefonerna Konftel 800, Konftel 70, Konftel Ego och Konftel 300Wx.

Med ScreenBeam Conference kan deltagarna ansluta trådlöst till skärmen, kameran, mikrofonen och högtalaren i konferensrummet via valfri mötesapp, för en flexibel mötesupplevelse.

Fullständig kompabilitet

Enligt Konftels produktchef Torbjörn Karlsson kommer godkännandet att göra Konftels populäraste konferensprodukter ännu mer attraktiva.

– Vi välkomnar de framgångsrika testresultaten som garanterar fullständig kompabilitet med ScreenBeams lösningar och ger användarna tillgång till sömlöst samarbete och innehållsdelning.

– Att kunna dela information är avgörande för framgångsrika möten, och ScreenBeam Conference erbjuder snabb och enkel trådlös konfiguration. Den skapar effektiva samarbetsnav mellan lokala mötesdeltagare och distansdeltagare, och är så flexibel att den passar i alla lokaler samtidigt som det enkla handhavandet gör att alla deltagare kan komma igång direkt.

ScreenBeams Senior Director of Alliances, Jay Taylor, säger så här: – Vi ser fram emot samarbetet med Konftel och att utöka vår täckning och kompatibilitet till Konftels produkter. Konftel kan med sin ledande ställning och våra produkter erbjuda riktigt attraktiva lösningar och skapa förutsättningar för ännu mer engagerande online-möten.

Konftel startar strategiskt samarbete inom trådlös innehållsdelning med ScreenBeam

Torbjorn Karlsson, Konftel and Jay Taylor, ScreenBeam

– En framgångsrik hybridarbetsplats kräver att tekniken är så flexibel och användarvänlig att vem som helst kan använda den. Vi föreställer oss framtidens kontor som en samarbetsplats med många olika typer av rum.  Konftels lösningar möjliggör denna vision med hjälp av flexibla produkter som fungerar i alla sammanhang.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>