KPMG förstärker inom hållbarhetsområdet
Hem STARTUP KPMG förstärker inom hållbarhetsområdet

KPMG förstärker inom hållbarhetsområdet

Publicerat av: Redaktionen

KPMG fortsätter att stärka sitt engagemang och erbjudande rörande hållbarhetsfrågor och rekryterar nu hållbarhetsexperten Marie Baumgarts.

Marie har över 20 års erfarenhet av att arbeta med hållbarhet och var medlem i EU:s tekniska expertgrupp som bland annat tog fram taxonomin.

KPMG förstärker inom hållbarhetsområdet

Marie Baumgarts

 För att kunna ge råd som står sig behöver man länka till det övergripande syftet. Regleringarna har gått blixtsnabbt, troligtvis snabbast i EU:s historia. Jag vill dela min kunskap med marknaden och samverka för att utveckla nya innovativa lösningar. Hållbarhet är här för att stanna, på alla nivåer, och vi välkomnar förfrågningar från styrelser, ledningar och individer, säger Marie Baumgarts.

Marie kommer närmast från SEB där hon varit hållbarhetschef och senast ansvarat för regulatoriska frågor. Hon har även haft fältuppdrag för en NGO samt varit sverigeansvarig för hållbarhetsrådgivningen på EY. Marie kommer nu att leda KPMG:s hållbarhetsrådgivning i Sverige.

– Marie kommer att ha en central roll när KPMG lägger fokus på sitt hållbarhetserbjudande och lanserar en global ESG strategi. För att bistå marknaden i hållbarhetstransformationen och att nå vår vision, att vara det självklara valet, behövs en tydlig strategi kring hållbarhet. Under de kommande månaderna och åren tittar vi på hur vi kan stärka vårt engagemang inom dessa områden och där kommer Marie att vara en nyckelspelare, säger Patrik Anderbro, vd på  KPM.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>