Svenska fintech startupen Vourity utsett till ett av världens topp 15 mest innovativa företag
Hem STARTUP Svenska fintech startupen Vourity utsett till ett av världens topp 15 mest innovativa företag i 2022

Svenska fintech startupen Vourity utsett till ett av världens topp 15 mest innovativa företag i 2022

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Vourity, en Fintech SaaS plattform för obemannade betalningar och access, har blivit utvalt som ett av världens topp 15 mest innovativa företag i tävlingen 2022 IoT Innovation World Cup®.

Tävlingen har gått igenom mer än 400 startups från över 65 länder inom områdena Industri 4.0, samt lösningar för städer, energi och jordbruk.

Svenska fintech startupen Vourity utsett till ett av världens topp 15 mest innovativa företag

Vourity grundare Hans Nottehed och Peter Hirtl

Av dessa har världens 15 mest innovativa startups valts ut. Dessa 15 skall snart träffas för den stora finalen i Hannover.

– Vourity blev utvalt tack vare vår innovativa betallösning för bland annat elbilsladdning där vi gör det möjligt att betala för laddning med vanliga betalkort. Därmed löser vi ett av det stora problemen inom elbilsladdning som gör elbilsförarna upprörda och även bidrar till att folk tvekar att byta till elbil, avslutar Hans Nottehed, CEO på Vourity.

Finalen i tävlingen går av stapeln på Hannovermässan den 1 juni 2022.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>