Payap tar nu in nya miljoner från Lime-grundare
Hem STARTUP Payap tar nu in nya miljoner från Lime-grundare

Payap tar nu in nya miljoner från Lime-grundare

Publicerat av: Redaktionen

Startupen Payap har under året lanserat ett nytt molnbaserat lönesystem och tar nu in nya miljoner för att kunna skala upp teamet och växa snabbare.

Av kapitalet kommer huvuddelen från Malmöbaserade Tibia Konsult som blir största externa ägare.

Anders Fransson är investeringsansvarig för Tibia samt medgrundare och tidigare vd för Lime Technologies.

“Vanligtvis investerar inte Tibia i ett så här tidigt skede, men Payap utmanar inom ett område där jag upplever att man behöver ta ett nytt grepp om en trött och stillastående bransch. Därför kände jag att vi bara måste vara med.” säger Anders Fransson.

Tibia Konsult, som bland annat ägs av en stiftelse som sattes upp av den avlidne finansmannen Sten K Johnson, har utöver Payap investerat i flera andra SaaS-bolag. Payaps ordförande Kenneth Nilsson, tidigare CEO för Resurs Bank, välkomnar Tibia som nya ägare:

Payap tar nu in nya miljoner från Lime-grundare

fr.v. Kenneth Nilsson, Mikael Wirén, Anders Fransson

“Anders är en pionjär med omfattande erfarenhet när det kommer till att utveckla SaaS-bolag, så de är en perfekt partner för oss. Dessutom delar vi och Tibia samma värderingar när det kommer till hur man bygger ett stabilt och långsiktigt bolag.” säger Kenneth.

Utöver Tibia har det tillkommit två nya ägare; Ann-Sofi Aru, grundare och ägare av lönebyrån Competensum i Helsingborg, och Anna Hällström, styrelseledamot i Payap samt CFO vid Matilda Foodtech.

“Vi är oerhört glada över att få in så mycket kompetens inom mjukvaruutveckling och lön. Vår produkt är redan kraftfull men nu har vi muskler till att gå ut på marknaden och revolutionera branschen på riktigt.” säger Mikael Wirén, vd och grundare av Payap.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>