Lyckat steg från kemisk industri till grön teknik
Hem CIRKULÄR EKONOMI Lyckat steg från kemisk industri till grön teknik

Lyckat steg från kemisk industri till grön teknik

Publicerat av: Redaktionen

Efter att ha arbetat för samma företag inom den kemiska industrin i 25 år vände Anders Edensvärd blad i höstas och började på Ragn-Sells innovationsbolag EasyMining i Göteborg.

Lyckat steg från kemisk industri till grön teknik

Anders Edensvärd lämnade ett etablerat företag för att börja på Ragn-Sells innovationsbolag EasyMining.

Att lämna ett etablerat företag för att börja på ett startup-företag kan innebära en stor utmaning, men Anders ser många fördelar i sitt beslut och tycker om att arbeta med grön teknik.

–  Jag trodde att jag hade världens bästa jobb. Det var både givande och utvecklande och jag hade ingen tanke på att byta. Men när vi köptes upp och min avdelning såldes var jag helt enkelt tvungen att tänka om. Och det visade sig vara ett bra beslut, säger Anders.

Anders arbetade förut med projekt inom den kemiska industrin världen över. Genom sitt stora nätverk i branschen hörde han talas om EasyMining och blev omedelbart nyfiken på företaget. Han tog kontakt med EasyMining och när han erbjöds befattningen som Senior Process Control Engineer tvekade han inte en sekund.

Läs hela artikeln på ragnsells.se här

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>