Pålitligt gränssnitt för blindpluggning av modulära anslutningar
Hem TEKNIK Med pålitligt gränssnitt för blindpluggning av modulära anslutningar

Med pålitligt gränssnitt för blindpluggning av modulära anslutningar

Publicerat av: Redaktionen

De nya dockningsramarna i produktfamiljen Phoenix Contact Heavycon möjliggör tidsbesparande installation och underhåll av push-in-system och andra applikationer där gränssnitten inte kan ses.

Utskjutande styrelement gör att anslutningar kan beröras blint och pålitligt.

Pålitligt gränssnitt för blindpluggning av modulära anslutningar

Dockningsramar med modulära insatser

Han- och honsidorna är inriktade mot varandra på grund av ramarnas flytande montering. En betydande fördel är den enkla monteringen av ramarna med modulära kontaktinsatser, som enkelt sätts in på grund av spärrfjädrarna.

Anpassade och kompakta gränssnitt kan skapas genom att kombinera ett brett utbud av överföringsmedia i en enda dockningsram.

Det omfattande produktsortimentet av modulära kontaktinsatser i Heavycon-produktfamiljen har de idealiska interfacet för överföring av signaler, data, kraft och tryckluft för varje applikation. De robusta gjutna zinkdockningsramarna är beröringssäkra och tillgängliga i marknadens standardstorlekar från B6 till B24 med två till sex spår.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>