Relacom inleder samarbete med OKQ8 kring elbilsladdning
Hem TEKNIK Relacom inleder samarbete med OKQ8 kring elbilsladdning

Relacom inleder samarbete med OKQ8 kring elbilsladdning

Publicerat av: Redaktionen

Relacom inleder ett samarbete med OKQ8 som breddar sitt drivmedelserbjudande och går bortom stationen för att leverera hållbara lösningar för mobilitet.

OKQ8 har arbetat fram ett helhetskoncept inom elbilsladdning som innefattar laddutrustning, laddboxar, installation och drift.

Med hjälp av Relacom kommer OKQ8:s kunder och 1 miljon medlemmar erbjudas ett ”ladda hemma-paket” installerat av Relacom.

Antalet elbilar blir fler och behovet av trygg och säker laddning i hemmet och på arbetsplatsen ökar snabbt. OKQ8 kommer därför erbjuda ett komplett koncept för att möta behovet, för både privatpersoner och företag. Relacom och OKQ8 har tecknat ett samarbetsavtal som gör det möjligt för OKQ8:s kunder och 1 miljon medlemmar att ta del av ett förmånligt ”ladda hemma-paket” från OKQ8 installerat av Relacom.

– Detta är ett strategiskt viktigt steg för oss i vår satsning på att bli en ledande leverantör av tjänster som möjliggör en omställning till ett mer fossilfritt samhälle. Relacom är sedan tidigare en stark etablerad aktör inom området och avtalet med OKQ8 ligger helt i linje med vår målsättning att expandera våra tjänster inom elbilsladdning på den svenska marknaden, säger Mats Giss, affärsområdesansvarig energi på Relacom.

Relacom inleder samarbete med OKQ8 kring elbilsladdning

– Elbilar kommer att vara en mycket viktig del i framtidens hållbara mobilitet. OKQ8 har en lång historia av att leverera hållbara alternativ för transporter och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya lösningar. Det ska vara enkelt att köra elbil och ladda sin bil hemma, på jobbet eller på en drivmedelsstation. Vårt nya koncept erbjuder en helhetslösning för våra kunder och gör det enkelt att ha en elbil, säger Erik S. Moglia, Fuel Manager på OKQ8.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>