Hem TEKNIK Svenska CTEK växer på den europeiska marknaden

Svenska CTEK växer på den europeiska marknaden

Publicerat av: Redaktionen
Svenska CTEK växer på den europeiska marknaden 2

Global Director, Energy & Facility på CTEK.

Etablerar sig i Nederländerna och Norge och stärker sin närvaro i Storbritannien genom stor affär med EVC

CTEK Sweden AB introducerar nu sina marknadsledande laddningsprodukter och lösningar för elektriska fordon (EV) på den norska marknaden samt på den nederländska marknaden. Tidigare i år gjorde man en liknande satsning i Storbritannien, och tecknade nyligen ett större avtal med EVC om att installera cirka 100 000 EV-laddningspunkter över hela landet.

CTEK är redan idag ett etablerat varumärke i Norden. Satsningen på de nya marknaderna är en del av en ambitiös tillväxtplan för fortsatt expansion av CTEK:s produkter för elektriska fordon över hela Europa.

– Vår målsättning har alltid varit att ta våra laddlösningar för elektriska fordon internationellt och det glädjer mig att vi efter den lyckade satsningen i Storbritannien nu även kan erbjuda våra produkter i Norge och Nederländerna. Vi har ett gediget erbjudande och starka team på plats i båda länderna. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna ta stora marknadsandelar även där, säger Cecilia Routledge,  global chef  för CTEK E-mobility.

CTEK:s portfölj av produkter och lösningar inom elbilssegmentet innefattar allt från laddboxar i hemmet till större företag- och kommersiella installationer med många laddningsstationer som har behov av lastbalansering, övervakning och integration. Därtill tillhandahåller CTEK teknisk support, kundservice och utbildning.

Expansionen på den norska marknaden kommer att ombesörjas av Kjetil Hulbach som rekryterats till positionen som Sales Manager i Norge. I Nederländerna har CTEK valt att anställa Rowald Oosterkamp som ny Sales Manager i landet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>