Trioworld uppnår EcoVadis Platinum hållbarhetsranking för andra året i rad
Hem CIRKULÄR EKONOMI Trioworld uppnår nu EcoVadis Platinum hållbarhetsranking för andra året i rad

Trioworld uppnår nu EcoVadis Platinum hållbarhetsranking för andra året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Trioworld är stolta att meddela att man har tilldelats EcoVadis Platinum för andra året i rad.

EcoVadis Platinum är den högsta nivån av erkännande från EcoVadis, en ledande leverantör av hållbarhetsutvärderingar för företag.

”Jag är hedrad över att vi för andra året i rad når Ecovadis Platinum, vilket är en bekräftelse av vårt stora engagemang för att integrera hållbarhet i vårt sätt att utveckla vår verksamhet och de kontinuerliga framsteg vi har gjort”, säger Andreas Malmberg, VD för Trioworld.

EcoVadis utvärderar årligen företag baserat på deras hållbarhetsarbete inom områdena arbetsrätt, mänskliga rättigheter, miljö, etik och hållbar upphandling. Företag utvärderas på dessa hållbarhetsområden och tilldelas en totalpoäng, vilket kan resultera i en medalj; brons, silver, guld eller platina. Endast 1% av de över 100 000 företag som utvärderats tilldelas Platinum-nivå.

Trioworld uppnår EcoVadis Platinum hållbarhetsranking för andra året i rad”Denna utmärkelse är ett erkännande av det hårda arbete och engagemang hos våra anställda, som varje dag bidrar för att nå våra hållbarhetsmål. Vi ser fram emot att, tillsammans med våra kunder, fortsätta driva vår bransch mot en cirkulär ekonomi”, avslutar Andreas Malmberg.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>