Hager laddar upp inom e-mobilitet – tillsätter produktchef inför lanseringar
Hem ENERGI Hager laddar upp inom e-mobilitet

Hager laddar upp inom e-mobilitet

Publicerat av: Redaktionen

Framtiden är där elektricitet och mobilitet möts.

Därför lanserar Hager flertalet produkter inom e-mobilitet under 2023.

Man har också anställt Göran Petrusson som produktchef för e-mobilitet och energihantering.

Under 2023 breddar Hager sitt sortiment för laddboxar så att det sträcker sig från produkter för villakunder till system för bostadsrätter och större parkeringsplatser. De lanserar även lösningar för energihantering och kopplingar till smarta hem. Samtliga produkter kommer att visas på Elfack 2023.

– Eftersom samhället elektrifieras i allt större utsträckning är det här en sektor som kommer att växa och därför breddar vi vårt utbud, säger Göran som sedan början av november är ny produktchef för e-mobilitet och energihantering på Hager.

Göran har tidigare varit både utbildningsansvarig och produktchef för fastighetsautomatik på Hager. Han tar sin nya roll på största allvar.

– För att hålla nere elkostnader kommer vi se en trend där brukarna tillför mer kraft med hjälp solceller eller annat. Samtidigt kommer allt fler vilja ladda sina bilar på natten när elen är billigare. Därför kommer vi behöva smartare system som jämnar ut förbrukningen, säger Göran.

Hager laddar upp inom e-mobilitet – tillsätter produktchef inför lanseringar

Hager lanserar flera produkter inom e-mobilit. Göran Petrusson blir ny produktchef för affärsområdet.

Johan Ran är marknadschef på Hager, han ser Görans befordran som ett viktigt steg i rätt riktning.

– Göran har ett tekniskt kunnande inom området och blir därför en tillgång för våra kunder. Det här segmentet har en kraftig utvecklingspotential därför letar vi även efter en Key Account Manager för affärsområdet, säger Johan.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>