Qvalify och Svenska Förbundet för Kvalitet bjuder härmed in till nya öppna utbildningar 2020. Ta chansen och förstärk er kompetens genom våra uppskattade utbildningar.
Hem STUDIER Qvalify och Svenska Förbundet för Kvalitet bjuder härmed in till nya öppna utbildningar 2020. Ta chansen och förstärk er kompetens genom våra uppskattade utbildningar.

Qvalify och Svenska Förbundet för Kvalitet bjuder härmed in till nya öppna utbildningar 2020. Ta chansen och förstärk er kompetens genom våra uppskattade utbildningar.

Publicerat av: Redaktionen

Do you Qvalify…..

Allting kan bli bättre.

Det vet vi och det vet du. Det är den insikten som gör att du och dina medarbetare varje dag söker ett enklare sätt, en rakare väg, en bättre lösning.

Qvalify bjuder tillsammans med Svenska Förbundet för Kvalitet härmed in till nya öppna utbildningar 2020.
Ta chansen och förstärk er kompetens genom våra uppskattade utbildningar.

Som medlem i SFK – Svenska Förbundet för Kvalitet erhåller man 30% rabatt på kursavgiften för nedan kurser.

——————————————————————————————————–

ISO 9001 & ISO 14001 Grundkurs

Du kommer genom denna kurs få kunskap om innehållet i ISO 9001:2015 samt ISO 14001, kännedom om processorientering samt fördelar andra verksamheter uppnått genom ett seriöst arbete med arbete genom ett väl fungerande kvalitetsledningssystem.

Hur ISO 14001 behandlar metodiken från organisationens omvärld och förutsättningar, verksamhetsstyrning till uppföljning av genomförda åtgärder samt vad en certifiering kan tillföra.

Qvalify och Svenska Förbundet för Kvalitet bjuder härmed in till nya öppna utbildningar 2020. Ta chansen och förstärk er kompetens genom våra uppskattade utbildningar.Genom vår expertis kring ISO 9001 och ISO 14001 kommer kursen inriktas mot vad vi anser ledning, kvalitets- miljöledning och andra funktioner i dagens verksamheter behöver ha kompetens kring för att i förlängningen uppnå överordnade strategier, infria intressentkrav, konkurrenskraft osv.

Se detaljerad information via följande länk:

https://www.qvalify.se/kurs/iso9001_iso14001/

——————————————————————————————————–

Internrevisionsutbildning – enligt ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

Denna utbildning riktar sig till dig som är ny i rollen som internrevisor och som inte har någon större erfarenhet av denna roll.

Rätt använt så är interna revisioner ett mycket bra verktyg för att ge input & förbättra verksamheten. Vår erfarenhet som revisorer säger oss att det generellt finns stor förbättringspotential när det gäller planering, genomförande och uppföljning av interna revisioner. Kursen kommer att hjälpa er verksamhet att få driv i de interna revisioner.

Se detaljerad information via följande länk:

https://www.qvalify.se/kurs/internrevision/

——————————————————————————————————–

Grundutbildning FR2000:2017

1 mars 2017 publiceras en ny utgåva av ledningssystemet FR2000. Nu både bredare och enklare att arbeta med. Denna utbildning riktar sig till er som är i behov att utbilda ledning och personal i metodiken och kravställningarna i standarden för att hos er skapa ett värdeskapande ledningssystem.

Utbildningen är också upplagd så att den passar för er som står i begrepp att införa ett ledningssystem enligt FR2000.

Se detaljerad information via följande länk:

https://www.qvalify.se/kurs/nyafr2000_2017/

——————————————————————————————————–

Är ni i behov av en anpassad utbildning enbart för er verksamhet, så erbjuder vi också företagsinterna utbildning. Tveka då inte med att kontakta oss genom utbildning@qvalify.se

QVALIFY I KORTHET:

Qvalify AB är ett svenskt oberoende certifieringsorgan för ledningssystem, bland annat inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö. ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 samt ISO 45001 är exempel på standarder enligt vilka Qvalify utför certifiering.
Qvalify är också verksamt inom områdena oberoende granskning och kompetensutveckling.

Qvalify har sitt säte/huvudkontor i Jönköping. Kontor finns även i Stockholm och Göteborg. Företaget grundades 1992 som ett affärsdrivande aktiebolag av SFK, Svenska Förbundet för Kvalitet. SFK är en ideell förening som arbetar med kvalitet och miljö inom näringsliv och förvaltning i Sverige.

SFK I KORTHET:

Den 30 mars 1952 bildades Kontrollingenjörernas Förening, KIF, vilken är ursprunget till dagens förbund. Föreningen ändrade 1966 namn till Sveriges Kvalitetstekniska Förening, SKTF. 1985 antogs det nuvarande namnet Svenska Förbundet för Kvalitet, SFK.

SFK:s mål är att vara det främsta nätverket för kompetensutveckling och inspiration och kring kvalitet, förbättringsarbete och verksamhetsutveckling i Sverige. Vi erbjuder bland annat aktiviteter i form av kurser, konferenser, seminarier/workshops och studiebesök. Genom SFK får du också möjlighet att lära av andra – och att själv dela med dig av din erfarenhet. På så vis blir ett medlemskap i SFK ett lyft för alla medlemmar, och till nytta för de organisationer vi arbetar för.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>