ABB:s Robot Podcast är tillbaka med säsong tre och utforskar robotarnas roll för att främja hållbarhet
Hem HÅLLBAR UTVECKLING ABB:s Robot Podcast är nu tillbaka med säsong tre och utforskar robotarnas roll för att främja hållbarhet

ABB:s Robot Podcast är nu tillbaka med säsong tre och utforskar robotarnas roll för att främja hållbarhet

Publicerat av: Redaktionen

Säsong ett och två rankas bland de fem främsta procenten av alla poddsändningar globalt vad gäller antal lyssnare.

Nu återkommer Robot Podcast från ABB för säsong tre.

Serien fortsätter att göra en djupdykning i robot- och automationsvärlden och fokuserar på fördelarna för samhället, industrin och miljön.

Den nya säsongen inleds med avsnitt ett den 5 oktober och tittar på hur robotar och automation gör produktion och processer mer hållbara. Med allt från livsmedelsproduktion och paketering av takeaway-produkter till bygg- och detaljhandelssektorn – robotar gör redan stor skillnad och har potential att göra ännu mer det kommande omdanande decenniet.

Vart och ett av de fem avsnitten kommer att fokusera på ett visst tema med en expertpanel och kommentatorer som diskuterar robotarnas roll för att göra produktion och processer säkrare, effektivare och mer hållbara. Fran Scott, regelbunden bidragsgivare till BBC och Channel 4 i Storbritannien, är tillbaka som värd.

ABB:s Robot Podcast är tillbaka med säsong tre och utforskar robotarnas roll för att främja hållbarhet

”Jag är glad att vi kommer tillbaka med säsong tre, inte minst för att vi ska tackla det angelägna ämnet hållbarhet. Jag vet att robotar och automation spelar en så viktig roll inom det här området och jag ser fram emot att diskutera detta med de experter som leder vägen och låta dem dela med sig av alla de spännande sätt på vilka de gör skillnad.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>