Bengt Dahlgren Göteborg förstärker satsningen på innovation, digitalisering och hållbarhet
Hem LIVSSTIL Återvunnen plast i marknadens första självladdande hybridsmartklocka

Återvunnen plast i marknadens första självladdande hybridsmartklocka

Publicerat av: Redaktionen

SEQUENT lanserar den självladdande hybridsmartklockan SuperCharger².

Sensorer registrerar ditt träningspass och skickar trådlöst dina hälsodata vidare till din Android- eller Iphone-app. Merparten av armbandsuret är tillverkat av plast som återvunnits ur världshaven.

SEQUENT har baserat hybridsmartklockan SuperCharger² på sin Red-dot belönade teknologi. Den har funktioner som möjliggör att ju mer du rör dig, desto mer förvandlar du kinetisk energi till elektrisk kraft.

SuperCharger² är byggd från grunden som en ”smart on demand” -enhet som är konstruerad för effektivitet. Den använder endast energi när det behövs. De inbyggda sensorerna följer alla dina aktiviteter och din puls i realtid. De synkroniseras trådlöst med SEQUENTs senaste SeFent BioFeedback-app på Android eller iPhone. I appen kan användaren analysera och övervaka all hälsodata i detalj.

SuperCharger² är den mest avancerade hybridsmarta klockan på marknaden. Den är även den mest miljövänliga hybridklockan. Tekniken sparar miljontals batterier per år, och klockbanden samt specifika elektroniska delar är tillverkade av återvunnet Ocean Plast.

–        SEQUENT SuperCharger² är en smart klocka utrustad med ett hybridladdningssystem. Det är en spännande innovativ idé vars hållbarhet är övertygande, menade den internationella juryn för Red Dot Design Award.

SEQUENT lanserar SuperCharger² endast på kickstarter.com. Pris börjar från USD179, -.

Om SEQUENT: SEQUENT grundades 2016 och är en ledande schweizisk smartteknisk start-up som tillhandahåller banbrytande lösningar för konsumenthälsovården. Under 2017 samlade företaget över 1,2 miljoner USD i förbeställningar och blev den mest framgångsrika schweiziska kickstarter-kampanjen med leveranser av tusentals smarta klockor till över 135 länder. Med den andra generationen av smarta klockor introducerar företaget ett unikt belöningsprogram för kryptovaluta för att motivera människor till en hälsosammare livsstil och samtidigt minska deras individuella koldioxidavtryck.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>