Hem NYHETER Bolt uppmanar resenärer att ditcha bilen och ta en promenad istället

Bolt uppmanar resenärer att ditcha bilen och ta en promenad istället

Publicerat av: Redaktionen

Bolt uppmanar resenärer att ditcha bilen och ta en promenad istället 3

På måndag den 21 september i samband med Zero Emission Day introducerar Bolt en ny kategori – Bolt Walk. Målet är att uppmuntra användare att välja att promenera istället för att åka taxi vid kortare sträckor. Bolt Walk blir då det mest miljövänliga transportmedlet i appen, med ett utsläpp på nästan noll gram koldioxid per kilometer.

–Vi på Bolt vill uppmana våra resenärer att välja mer hållbara sätt att ta sig runt i våra städer, inte minst när det kommer till kortare resor. Den här kampanjen blir en påminnelse om att promenader är det mest hälsosamma alternativet för både en själv och för miljön. Om man fortfarande behöver en snabb åktur finns såklart möjlighet att använda en elsparkcykel eller att boka en koldioxidneutral åktur med en Bolt-taxi, säger Albin Grkovic, Sverigechef för Bolt.

Fler gröna nyheter från Bolt

Förra veckan tillkännagav Bolt ett hållbarhetslöfte när det kommer till elsparkcyklar där man lovar att göra all elsparkcykelverksamhet klimatpositiv innan årets slut.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>