DEFA som huvudsponsor för eCar Expo – också i 2019!
Hem TRANSPORT DEFA som huvudsponsor för eCar Expo – också i 2019!

DEFA som huvudsponsor för eCar Expo – också i 2019!

Publicerat av: Redaktionen

DEFA medverkar återigen på Nordens största elbilsmässsa, eCarExpo på Svenska mässan i Göteborg. Vi visar upp produktnyheter och hela vårt sortiment inom e-mobility, från lastbalanseringslösningar till kompletta laddsystem för både privata hem, flerfamiljshus och offentliga miljöer.

DEFA som huvudsponsor för eCar Expo – också i 2019!

DEFA ansvarer för att ett 50-tal provkörningsbilar är fulladdade med 32 laddpunkter på mässans laddgata.

I vanlig ordning ansvarer DEFA för att ett 50-tal provkörningsbilar är fulladdade med 32 laddpunkter på mässans laddgata.

-I år visar vi komplett laddteknik med inbyggd fulldynamisk lastbalansering som maximerar strömtillgången för elbilsladdning. Vi har optimala lösningar för både privata hem, flerfamiljshus och offentliga miljöer, förklarar Martin Jonsson, VD för DEFA Sverige

DEFA kommer dessutom att visa en ny App, en högintressant nyhet, för både privatbils- och tjänstebilförare. För privatbilsägare ger appen full kontroll över laddningen och möjlighet att dela laddstationen med vänner och familj – ett första steg mot elbilarnas AirBnB.

För tjänstebilsföraren innebär appen att det blir enkelt att redovisa laddning och få ersättning för hemmaladdning och publik laddning.

Även i år sänder DEFA tillsammans med arrangören poddradio. 

Under tre dagar, fredag 29:e nov, lördag 30:e nov och söndag 1:a dec, tar vi med er på en resa av nytänkande, utbildande och inspirerande samtal där ämnet är elektromobilitet. E-mobilitypoden finns där poddar finns.

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Swedish -> English…
    • Create a new word list…
  • Copy

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>