E-TRON AB kvalificerad för nytt ramavtal avseende upphandling av elektriska arbetsfordon
Hem TRANSPORT E-TRON AB kvalificerad för ett nytt ramavtal avseende upphandling av elektriska arbetsfordon

E-TRON AB kvalificerad för ett nytt ramavtal avseende upphandling av elektriska arbetsfordon

Publicerat av: Redaktionen

HBV (Husbyggnadsvaror) har precis slutfört upphandlingen av nytt ramavtal ”Elfordon 22-127” där E-TRON AB som enda leverantör kvalificerat sig för avtalets samtliga fordonskategorier. 

Ramavtalet beräknas vara värt upp till 189 MSEK. 

HBV är inköpsfunktion åt Sveriges allmännyttiga bostadsbolag och genomför samordnade upphandlingar för produkter och tjänster kopplade till byggnation, renovering och förvaltning av fastigheter.

– Ett styrkebesked att vi som enda leverantör kvalificerar oss för samtliga kategorier. Det visar både på kvaliteten och bredden i vårt fordonsutbud. Vi visar återigen att vi är en av Sveriges främsta leverantörer av eldrivna arbetsfordon till bostadsbolagen, säger Henrik Gunnarsson som är försäljningschef på E-TRON AB.

E-TRON AB kvalificerad för nytt ramavtal avseende upphandling av elektriska arbetsfordon

PRO Litium 3800 VAN – eldrivet arbetsfordon från E-TRON AB

Totalt inkom nio anbud varav fyra stycken uppfyllde samtliga ställda krav i upphandlingen. Ramavtalet startar 2022-02-01 med avtalstid två år där HBV har möjlighet till en eller flera förlängningar. Ramavtalet omfattar eldrivna arbetsfordon med tillbehör och tillval av olika slag inklusive rikstäckande leverans, garantiåtaganden och service till HBV’s medlemmar och övriga kunder som är avropsberättigade.

Ramavtalet omfattar fyra fordonskategorier:

A – Korta elfordon
B – Semilånga elfordon
C – Långa elfordon
D – Elfordon N1 (nytt anbudsområde)

Avtalsområde D – Elfordon N1 är ett nytt anbudsområde som omfattar eldrivna lastbilar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>