Eitech ansvarar för elteknik vid tillbyggnad av Atrias fabrik i Sköllersta
Hem TEKNIK Eitech är ansvar för elteknik vid tillbyggnad av Atrias fabrik i Sköllersta

Eitech är ansvar för elteknik vid tillbyggnad av Atrias fabrik i Sköllersta

Publicerat av: Redaktionen

Eitech har fått i uppdrag att utföra installationsprojekt vid tillbyggnaden av Atrias fabrik i Sköllersta.

Beställare är Tommy Allström Byggproduktion AB.

Eitech ansvarar för elteknik vid tillbyggnad av Atrias fabrik i Sköllersta”Vi är glada och stolta över förtroendet och ser stora möjligheter i samarbetet med en ny spännande kund, som kan skapa grund för både utvidgat projekt och nya samarbeten i framtiden” säger Linda Ahlén-Lindahl, Projektledare Eitech i Örebro.

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Lithells, Ridderheims, Pastejköket och Sibylla. En av Atrias sju fabriker är belägen i Sköllersta, strax utanför Örebro. Här produceras bland annat korv och hamburgare.

”Logistikcentret är en stor och viktig del i våra planer på att omstrukturera den svenska verksamheten samt säkerställa vår framtida konkurrenskraft, med en effektivare produktion och logistik med ett lägre klimatavtryck” säger projektledaren Juha Sarkkinen, SVP Business Developement & Infrastructure på Atria Sweden.

Projektet avser nybyggnation av en logistikanläggning för Atrias svenska verksamhet. För Eitechs enhet i Örebro innefattar avtalet utförande av el- och teleentreprenad, samt kraftförsörjning till den nya byggnaden. Entreprenaden förväntas påbörjas under andra kvartalet 2022 och pågå till början av 2023.

”När projektet i Sköllersta startar är det säkert att veta att Eitech utför all el- och tele samt kraftförsörjning till den nya delen. Bredden och erfarenhet som finns hos Eitech kommer väl till pass i entreprenaden och samarbetet framöver” säger Tommy Allström på Tommy Allström Byggproduktion AB

Tommy Allström Byggproduktion AB erbjuder industrier, fastighetsförvaltare och offentlig förvaltning tjänster för ny-, till- och ombyggnader.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>