96bc13a409324297 org
Hem SÄKERHET EY och Tanium i nytt samarbete – ska stärka cybersäkerheten i Norden

EY och Tanium i nytt samarbete – ska stärka cybersäkerheten i Norden

Publicerat av: Redaktionen

EY har tecknat ett alliansavtal med IT-säkerhetsföretaget Tanium.

Syftet med avtalet är att transformera cybersäkerheten över hela Norden.

Cybersäkerhet är en återkommande aktuell fråga, som dessutom är i ständig rörelse. Det nya avtalet mellan EY och Tanium hjälper båda organisationerna att få en bättre förståelse för kundernas IT-miljöer, vilka säkerhetsåtgärder som bör tillämpas och vilka moderniseringsbeslut som är mest lämpliga.

96bc13a409324297 org

–Det här samarbetet passar bra in i vår ambition att vara den primära partnern för våra nordiska kunder under deras transformationsresa. Vi kommer att utnyttja Tanium-plattformen för att minska riskerna genom att hjälpa till att identifiera och hantera tillgångar i våra kunders miljöer. Det här blir således en viktig del av vårt tjänsteerbjudande från och med nu, säger Tim Best, ansvarig inom Cybersecurity på EY Norden.

Alliansavtalet gör det möjligt för EY-medarbetare att erbjuda sina kunder djupgående data, som i sin tur kan användas för att justera eller åtgärda olika miljöer.

Målet är att kunderna ska minska kostnaderna, öka integreringen mellan IT-avdelningen och säkerhetsteamet och få en realtidsförståelse för de sårbarheter och risker som de står inför.

–Många organisationer över hela Norden, inklusive EY, letar efter en enda plattform som ger slutpunktssynlighet och kontroll. Dessa företag ser värdet av att leverera mycket exakt data i realtid eftersom de underlättar prioriterade uppgifter som att identifiera sårbarheter, samtidigt som olika processer förenklas. Tillsammans med EY kommer vi nu att erbjuda nordiska organisationer dessa fördelar, säger Peter Lamber, Regional Team Lead o Director of Channel & Alliances Nordic Region, Tanium.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>