Hjälp oss nu att ta hand om havet – det är toa-lätt!
Hem MILJÖ Hjälp oss nu att ta hand om havet – det är toa-lätt!

Hjälp oss nu att ta hand om havet – det är toa-lätt!

Publicerat av: Redaktionen

En tredjedel av världens befolkning saknar säker toalett

Visste du att en tredjedel av världens befolkning saknar toalett?

Vatten, sanitet och hygien är grundläggande för fattigdomsbekämpning, klimatanpassning, kvinnors rättigheter, barns utbildning, människors hälsa, länders ekonomi och all utveckling (källa Wateraid).
Ta hand om avloppet så att det kan fortsätta fungera

Hjälp oss nu att ta hand om havet – det är toa-lätt!I Sverige har vi tillgång till både toaletter och rent vatten. Vårda avloppet väl: släng allt skräp i en papperskorg och spola bara ner kiss, bajs och toapapper! Då kommer reningen på avloppsreningsverk fungera finfint! Toa-lätt, eller hur?

Vi har samlat massor av tips på hur du kan hjälpa oss att ta hand om avloppet så att reningen fungerar som den ska och att havet då mår bra!

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>