Hem TEKNIK KOOKAÏ väljer GTTs SD-WAN för att stötta den digitala transformationen i Europa

KOOKAÏ väljer GTTs SD-WAN för att stötta den digitala transformationen i Europa

Publicerat av: Redaktionen
KOOKAÏ väljer GTTs SD-WAN för att stötta den digitala transformationen i Europa 2

KOOKAÏ väljer GTTs SD-WAN

GTT Communications, Inc (NYSE: GTT), den ledande globala cloud networking-leverantören till multinationella kunder, meddelar idag att modevarumärket KOOKAÏ kommer att installera GTTs managerade SD-WAN och en rad anslutningstjänster för verksamhetens 148 kontor och butiker i Frankrike och Spanien.

KOOKAÏs webbshop och fysiska butiker i Frankrike och Spanien har förlitat sig på GTTs nätverk i över ett decennium, där de stöttat affärskritiska dataflöden som lagersaldo, orderhantering och betalningstransaktioner. När KOOKAÏ nu går in i nästa fas av sin digitala transformation kommer det medföra fler kontaktlösa försäljningsterminaler och videobaserad marknadsföring i realtid, allt för att förbättra upplevelsen i butik. Företaget vill också förnya shoppingupplevelsen online och hantera den ökande näthandeln, som accelererat de senaste sex månaderna.

Den managerade SD-WAN-tjänsten som levereras av GTT kommer att säkerställa säkert och optimalt dirigerad trafik över KOOKAÏs nätverk, vilket kommer stötta den ökande användaraktiviteten. Tjänsten kommer också att ge säker internetanslutning på lokal nivå samt Wi-Fi-hotspots på varje KOOKAÏ-kontor och butik för kunder och butikspersonal. Kontor och butiker kommer att anslutas med fiber eller bredband och även ha en 4G-backup för att säkerställa tillgång till nätet.

-Vi är mycket glada över att kunna utöka vår långa relation med KOOKAÏ och förse dem med de fördelar som managerad SD-WAN ger, vilket stöttar deras digitala affärsstrategi, säger Ernie Ortega, CRO och tillförordnad VD för GTT. Vi ser fram emot att fortsätta stötta KOOKAÏ så att de kan förse sina kunder med en enhetlig shoppingupplevelse med hjälp av våra cloud networking-tjänster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>