Hem TEKNIK Pinpointer lanserar helt mobilanpassad version av sin digitala plattform

Pinpointer lanserar helt mobilanpassad version av sin digitala plattform

Publicerat av: Redaktionen
Pinpointer lanserar helt mobilanpassad version av sin digitala plattform 2

Nu blir det ännu smidigare att använda Pinpointer på alla olika enheter.

Det svenska techbolaget Pinpointer, lanserar nu en helt mobilanpassad version av sin digitala plattform som revolutionerar avsättning av schaktmassor. Den mobilanpassade versionen har tagits fram för att underlätta för de som använder plattformen ute på byggarbetsplatsen eller i sin lastbil där mobil eller surfplatta är det vanligaste arbetsredskapet.

Pinpointers digitala plattform är utformad för att effektivisera hanteringen av schaktmassor och avfall genom automatisering av processer som tidigare gjordes manuellt. Genom att nu erbjuda en helt mobilanpassad version av plattformen hoppas bolaget göra vardagen ännu enklare även för de som arbetar ute på fältet.

”Vi tittar kontinuerligt på hur vi kan göra vår digitala plattform ännu bättre för våra användare. Den mobilanpassade versionen innehåller samma funktioner som desktopversionen och vi tror att de som använder Pinpointer när de är på språng nu kommer att ha ännu mer nytta av vår plattform”, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Den mobilanpassade versionen erbjuder samma bredd av funktioner som desktopversionen, vilket gör att användare nu kan nyttja vilken enhet de vill för Pinpointer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>