Automatiskt utkast
Hem MILJÖ Ragn-Sells i samarbete med We Don’t Have Time för att driva cirkulär förändring

Ragn-Sells i samarbete med We Don’t Have Time för att driva cirkulär förändring

Publicerat av: Redaktionen

Miljöföretaget Ragn-Sells samarbetar med WeDontHaveTime.org – världens största sociala nätverk för klimatåtgärder – för att påskynda övergången till en hållbar cirkulär ekonomi.

Automatiskt utkast

Som en del av det nya samarbetet kommer Ragn-Sells att bli huvudsponsor för nästa Exponential Climate Action Summit, i samarbete tillsammans med We Don’t Have Time, Exponential Roadmap Initiative och Ericsson.

– Ragn-Sells är en ledare inom avfallsminskning och cirkularitet, och vi är verkligen glada att ha dem ombord som partner, säger Ingmar Rentzhog, VD och grundare av WeDontHaveTime.org.

Som en del av samarbetet kommer Ragn-Sells att vara huvudsponsor för Exponential Climate Action Summit III, ett globalt, digitalt evenemang.

– Tillsammans med We Don’t Have Time, Exponential Roadmap Initiative och Ericsson kommer vi att visa vad som är möjligt att uppnå redan idag, och ännu viktigare, vad vi kan göra om beslutsfattare ändrar sin politik från att försöka lösa problem med vår befintliga ekonomiska modell och istället möjliggöra en cirkulär ekonomi, säger Pär Larshans, Hållbarhetschef på Ragn-Sells.

Eventet, som kommer att ha ett särskilt fokus på cirkulär ekonomi, kommer att äga rum den 23 september som en del av Climate Week NYC. Den sänds live på We Don’t Have Time och Twitter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>