Hem MILJÖ SALTO Systems Produktionsanläggning uppnår koldioxidneutral status

SALTO Systems Produktionsanläggning uppnår koldioxidneutral status

Publicerat av: Redaktionen

SALTO Systems Produktionsanläggning uppnår koldioxidneutral status 3

SALTO Systems har uppnått sitt mål att bli 100% koldioxidneutralt i fabriken på huvudkontoret i Spanien, ett stort steg för att skapa en hållbar produktion för passerkontroll.

Koldioxid CO2 neutralitet uppnås genom att beräkna koldioxidavtryck och reducera det till noll genom en kombination av interna effektivitetsåtgärder och stödja extern utsläppsminskning.

Att åstadkomma detta är ett stort steg för SALTO Systems eftersom ett av företagets främsta uppdrag är att leverera passerkontroll och elektronisk låsning på ett miljöansvarigt sätt. SALTO Systems har fokuserat på att uppnå koldioxidneutralitet genom ambitiösa minskningar av utsläpp i alla stadier av produktlivscykeln, inklusive design, produktion, energieffektivitet och återvinning.

”Vi vill vara ledande vid leveranser av hållbara nyckellösa och smarta passerkontroll-lösningar genom att erbjuda våra kunder produkter och tjänster som återspeglar våra värdegrunder,” säger SALTO Systems CEO Javier Roquero. ”Vi är mycket medvetna om vårt ansvar att ta hänsyn till miljö, sociala och ekonomiska effekter av vår organisation. Dagens nyhet om vår koldioxidneutrala status är bara det senaste steget på denna resa.”

Hundra procent av SALTO Systems el i produktionen genereras av antingen solpaneler på plats eller köps som certifierad grön el. De utsläpp som inte kan elimineras kompenseras med Madre de Dios Amazon Forest Conservation Project. Detta verifierade projekt för kompensation av koldioxid minskar avskogningen och hjälper till att etablera hållbara skogsförvaltningsprocesser.

”Detta erkännande återspeglar nästan två decennier av arbete för att göra SALTO Systems så energi- effektiva som möjligt”, säger Roquero. ”De initiativ som SALTO Systems har tagit för att uppnå koldioxidneutral status visar vår företagsanda – att bli mer hållbara. Vi är mycket stolta över denna framgång.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>