Samsung inleder samarbete med Johan Ernst Nilson, fotograf och ”Eco Warrior”
Hem LIVSSTIL Samsung inleder samarbete med Johan Ernst Nilson, fotograf och ”Eco Warrior”

Samsung inleder samarbete med Johan Ernst Nilson, fotograf och ”Eco Warrior”

Publicerat av: Redaktionen

Samsung inleder samarbete med Johan Ernst Nilson, fotograf och ”Eco Warrior”

Samsung har sedan ett par år tillbaka drivit kampanjtemat ”Do What You Can´t” för att sätta fokus på vad företagets tekniska innovationer kan göra för människor.

Det är också en devis som går hand i hand med Johan Ernst Nilsons egen: ”Ingenting är omöjligt. Omöjligt tar bara lite längre tid”.

– Vi är glada att få samarbeta med denna banbrytande ambassadör. Den som följer Johan Ernst Nilson vet att han är en person som utmanar det man inte trodde var möjligt. Han är en skicklig fotograf och skribent och använder det för att skapa engagemang för miljö och människor, säger Sargon Demirdag, Head of Marketing, Samsung Mobile.

Johan Ernst Nilson kommer att bevaka händelser, skildra möten och reflektera över läget i världen. Detta kommer att utföras med Samsung Galaxy S20 Ultra 5G – med en av världens mest innovativa mobilkameror. Han kommer då att utnyttja mobilens kamera och dess unika funktioner som 100x zoom, 108 megapixlar, och 8K video. Johan Ernst Nilson har just nu sin bas i Dubai och kommer inledningsvis att driva sitt arbete därifrån på grund av Corona-pandemin.

Projektet ”Featuring our World” kan följas från och med 20 maj på Samsung.com och i Johan Ernst Nilsons egna kanaler.

Johan Ernst Nilson
Johan Ernst Nilson är en erkänd äventyrare som är uppskattad för sina skildringar av olika platser och tillstånd i världen. Johan Ernst Nilson är starkt engagerad i miljöfrågor som rör världens natur, ett ämne han även utbildar i. Han är även aktiv i flera sociala projekt, bl.a. ambassadör för Andrea Bocelli Foundation, Mentor International samt samarbetar med personer som Leonardo DiCaprio och hans stiftelse. Johan Ernst Nilson har mottagit hedersmedalj av Svenska Kyrkan och fått St Eriksmedaljen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>