Dell Technologies hjälper företag att öka produktiviteten med världens smartaste och säkraste datorer
Hem NYHETER Dell Technologies hjälper företag att öka produktiviteten med världens smartaste och säkraste datorer

Dell Technologies hjälper företag att öka produktiviteten med världens smartaste och säkraste datorer

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies hjälper företag att öka produktiviteten med världens smartaste och säkraste datorer

Dell Technologies lanserar världens smartaste och säkraste företagsdatorer i de prisvinnande produktserierna Latitude, Precision och OptiPlex.

Med de nya modellerna tar Dell ytterligare steg mot att uppfylla sina

hållbarhetsmål, med återvunna material, hållbara förpackningar, energisnål design och EPEAT Gold-märkningar.

Optimera arbetet med Dell Optimizer

Dell Optimizer finns nu tillgänglig på Latitude-, Precision- och OptiPlex-enheter och gör det möjligt att arbeta smartare, med hjälp av en automatisk optimeringsteknik baserad på artificiell intelligens (AI).

Den inbyggda mjukvaran anpassar sig efter användarens beteende och gör det lättare att fokusera på de viktigaste uppgifterna. Tekniken jobbar i bakgrunden för att förbättraprestandan i applikationer och för att möjliggöra snabbare inloggning samt säker utloggning. Dessutom hjälper den till att effektivt eliminera eko och bakgrundsljud under konferenssamtal och förlänga batteritiden.

Öka produktiviteten med världens smartaste företagsdatorer

De nya, smarta datorerna och 2-i-1-modellerna i Latitude-serien anpassar sig efter användarens arbetsmönster. Både 9000-premiumserien och 7000-serien kommer med en aluminiumdesign och inkluderar lång batteritid, flertalet portar, och tunna kanter för ökad skärmstorlek. Latitude-datorerna går att få med 10:e generationens Intel® vPro®-processorer och Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) för nästan tre gånger så snabb hastighet.

  • Latitude 9510 är den minsta, lättaste och smartaste 15-tumsdatorn för användare som ställer högsta krav på prestanda. Latitude 9510 har en startvikt på 1,4 kg, och erbjuder 5G-anpassning, upp till 34 timmars batteritid, och kraftfulla inbyggda högtalare och mikrofoner. Latitude 9510 är dessutom den första Project Athena-verifierade kommersiella datorn med 10:e generationens Intel® vPro®-processorer.
  • Med fokus på balans mellan prestanda och bärbarhet, är Latitude 7410 (14 tum) och 7310 (13 tum) de minsta bärbara premiumdatorerna i sin storleksklass. Som första företagsdator i premiumklass levereras Latitude 7410 4K Low Blue Light-skärm. Datorerna går att konfigurera som 2-i-1.

Mobila arbetsstationer erbjuder pålitlighet och kraft i nätt design

Dell har utvecklat portfolion Precision workstation, designad för att hantera höga arbetslaster, som intensiv grafikprocessering, dataanalys och CAD-modellering. Med minimalistisk design levererar de nya mobila arbetsstationerna i Precision-serien ökad prestanda och ISV-certifieringar med professionell grafik från NVIDIA och 10:e generationens Intel® Core™ vPro® och Xeon®-processorer.

Dell Precision 5550 och 5750 är världens minsta och tunnaste mobila arbetsstationer i 15 respektive 17 tum, framtagna för användare med krav på hög prestanda och snygg design. Kreatörer och ingenjörer kan se och göra mer med den fyrsidiga InfinityEdge-skärmen (upp till HDR 400) med 16:10-format. Precision 5750 är dessutom anpassad för VR och AR och hanterar snabb rendering och komplexa simuleringar.

Kompakta datorer med smart design

För branscher som sjukvård och utbildning som kräver pålitliga enheter, har Dell lanserat OptiPlex Towers och utökat allt-i-ett-datorerna med flexibla konfigurationer i nätt design.

Världens säkraste kommersiella datorer

Med Unified Workspace går det snabbt att sätta igång att arbeta när som helst och var som helst. Oavsett bransch kan företagets IT-avdelning enkelt avgöra vilka enheter som uppfyller de anställdas behov bäst med Dells nya Workforce Persona QuickStart.

Stora som små företag får tillgång till Dells datorer, support och mjukvara för en konkurrensmässig prisklass med Dell PCaaS en del av Dell Technologies on Demand-portfolio. Företag kan förnya sin flotta med de senaste datorerna var 36:e månad och kan känna sig trygga med att de använder branschens säkraste kommersiella datorer, skyddade till och med mot tysta attacker på BIOS-nivå.

Tillgänglighet och pris:

  • Latitude 9510 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat pris på 16 499 kr. Latitude 7410 och 7310 finns tillgängliga nu. Latitude 7310 har ett rekommenderat pris på 14 589 kr.
  • Dell Precision 5550 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat pris på 19 009 kr. Dell Precision 5750 kommer att finnas tillgänglig från och med början av juni.
  • Workforce Persona QuickStart finns tillgänglig nu.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>