Schneider Electric lanserar antimikrobiella tryckknappar för en säkrare industriell arbetsmiljö
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric lanserar nu antimikrobiella tryckknappar för en säkrare industriell arbetsmiljö

Schneider Electric lanserar nu antimikrobiella tryckknappar för en säkrare industriell arbetsmiljö

Publicerat av: Redaktionen

Nu öppnar Schneider Electric upp för en säkrare industriell arbetsmiljö med antimikrobiella tryckknappar i serien Harmony.

Förutom möjligheten att få tryckknappar i trådlös variant så kan den mikrobiella tillväxten nu minskas med nästan 100 procent.

Harmony är Schneider Electrics serie med innovativa tryckknappar för industrin. Sedan tidigare har företaget lanserat trådlösa versioner av hela sitt sortiment av Harmony XB4 och XB5. De trådlösa tryckknapparna drivs av en sändare som varken kräver batterier eller kabeldragning.

Nu lanserar Schneider Electric tryckknappar som är behandlade med ett antimikrobiellt tillsatsmedel av silverglas och som är avsedda att hämma bakteriell och mikrobiell påväxt. Tillsatsmedlet är registrerat hos USA:s Environmental Protection Agency (EPA).

Det antimikrobiella tillsatsmedlet är utformat för att införlivas med tryckknapparnas råmaterial för att bevara deras integritet och hämma bakterie- och mikrobiell påväxt som orsakar lukt, missfärgning, färgning, försämring eller korrosion på tryckknapparnas yta.

Säkra och solida trådlösa knappar för industriella miljöer

Tryckknapparna är utformade för att passa i krävande industriella miljöer och i olika typer av transportsystem och de passar även i byggnader för styrning av exempelvis belysning och dörröppning. De nya knapparna hämmar den mikrobiella tillväxten med 95 procent på 15 minuter och med en effektivitet på 99,9 procent på 2 timmar.

Schneider Electric lanserar antimikrobiella tryckknappar för en säkrare industriell arbetsmiljö

Fördelar med Scheider Electrics antimikrobiella tryckknappar:

• Hämmar mikrobiell påväxt på tryckknappar

• Förbättrar rengörings- och saneringsrutinen

• Ingen förlust av antimikrobiell funktion över tid: hålls inaktiv tills den kommer i kontakt med bakterier

Schneider Electric är global marknadsledare inom industriella tryckknappar. Serien Harmony har funnits sedan 1999 och erbjuder ett brett sortiment av tryckknappar och signallampor i 16 och 22 mm diameter i flera olika material och utföranden.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>