Sekab tilldelas guld för hållbarhetsarbete
Hem MILJÖ Sekab tilldelas guld för hållbarhetsarbete ecovadis 2022

Sekab tilldelas guld för hållbarhetsarbete ecovadis 2022

Publicerat av: Redaktionen

Sekab har tilldelats guld i EcoVadis årliga internationella rankning.

Det placerar företaget bland de fem bästa procenten i världen vad gäller hållbarhetsarbete.

EcoVadis är en oberoende värderingstjänst som årligen analyserar och utvärderar företags hållbarhetsarbete.

Bedömningen bygger på 21 hållbarhetskriterier inom fyra huvudkategorier: miljö, arbetsrätt, affärsetik och leverantörskedjan. Deras metod bygger på internationella CSR-standarder inklusive Global Reporting Initiative, FN: s Global Compact och ISO 26000.

Sekab tilldelas guld för hållbarhetsarbeteRapporten från EcoVadis visar att Sekab presterar väldigt bra inom alla områden och specifikt inom miljöområdet och inom arbetsrätt.

”Vi på Sekab brinner för att vara med och lösa våra kunders hållbarhetsutmaningar. Vi ser att EcoVadis är ett verktyg för att tydliggöra vårt hållbara erbjudande. I vår strävan att vara världens grönaste kemibolag är denna fina placering ett bra kvitto på att vårt fokuserade hållbarhetsarbete gör skillnad.” säger Emil Källström, VD Sekab.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>