Smarta cykelgaraget CB4+ är nu ute på marknaden
Hem TEKNIK Smarta cykelgaraget CB4+ är nu ute på marknaden

Smarta cykelgaraget CB4+ är nu ute på marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Som tidigare uppmärksammats så introducerar Dooman Teknik nu ytterligare en smart förvaringslösning för cyklar, en skalbar garagemodell som går att bygga vidare på i moduler.

CB4+ är vår senaste produktmodell inom cykelförvaring, en modell som tydligt präglas av våra kunders olika önskemål, berättar Robert Kjellman på Dooman Teknik.

Faktorer som säkerhet och användarvänlighet är alltid prioriterat men här har vi också jobbat med skalbarhet vilket i princip betyder att man kan bygga ut garaget efter varje unikt önskemål.

Smarta cykelgaraget CB4+ är nu ute på marknadenDessutom är Cb4+ konstruerad och paketerad för att vara så lättinstallerat som möjligt.

Precis som med Doomans andra garagemodeller finns det olika alternativ för låsning, allt från traditionell nyckel till att öppna och stänga med mobilen. För lite större verksamheter och organisationer finns det också bokningssystem med funktioner såsom t.ex. betalningslösningar att tillgå.

Exempel på kompletterande tillbehör är olika typer cykelställ, laddskåp och hjälmhållare.

I vårt ständigt pågående arbete med att ta fram säkra och tillgängliga förvaringslösningar så välkomnar vi CB4+ till vårt produktsortiment och ser fram emot att tillsammans med våra kunder bygga upp många välbehövliga och efterlängtade parkeringsplatser för cyklar runt om i landet. avslutar Robert och ger tummen upp.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>