Teknikprodukter skänker 25 000 kr till Världsnaturfondens för den biologiska mångfalden
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Teknikprodukter skänker 25 000 kr till Världsnaturfondens för den biologiska mångfalden

Teknikprodukter skänker 25 000 kr till Världsnaturfondens för den biologiska mångfalden

Publicerat av: Redaktionen

Under årets Black Friday valde vi att lyfta fram hållbarhetsfrågan i stället för att locka med speciella erbjudanden eller rabatter.

Vi lovade då att vi skulle donera 5% av omsättningen på Black Friday till Världsnaturfondens arbete för att bevara den biologiska mångfalden och hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer. Glädjande nog nådde vi en omsättning på ca 500 000 kr den dagen och skänker därför 25 000 kr till Världsnaturfondens arbete.

Vi är mycket stolta över att kunna bidra i arbetet mot en mer hållbar framtid. Utöver det är det med stor glädje vi mottagit så många positiva reaktioner från kunder, leverantörer och kollegor i branschen. Det visar att vi är många som vill arbeta mer konstruktivt och långsiktigt och inte bara hetsa fram köphysteri.

Ett stort tack till våra kunder som handlade av oss på Black Friday samt alla andra dagar på året.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>