Världsvattendagen hjälper oss uppmärksamma att vatten inte bara är vatten
Hem MILJÖ Världsvattendagen hjälper oss uppmärksamma att vatten inte bara är vatten

Världsvattendagen hjälper oss uppmärksamma att vatten inte bara är vatten

Publicerat av: Redaktionen

Världsvattendagen hjälper oss uppmärksamma att vatten inte bara är vatten

Klimatfrågan har aldrig tidigare varit så aktuell som nu och vatten är en grundförutsättning för allt levande på jorden.

FN´s globala mål nr 6 handlar om just rent vatten och sanitet för alla och idag den 22 mars infaller World Water Day, eller Världsvattendagen.

För oss på Aqua Nobel är vatten inte bara vatten. Vatten utgör en förutsättning för människors hälsa och en hållbar utveckling men också för både världens livsmedels- och energiproduktion. Brist på vatten kan få stora konsekvenser för både individer och länder.

Temat för World Water Day är #ActNow och på Aqua Nobel vill vi gärna lyfta detta viktiga ämne och det viktiga arbete som görs på olika håll i olika typer av vattenprojekt. Och du vet väl att du enkelt kan vara med och göra skillnad genom att ändra ditt beteende. Här kan du upptäcka enkla sätt att göra en skillnad på klimatförändringarna.

Vilka förändringar är du beredd att göra för klimatet?

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>