Efter 18 år bytte Johanna arbetsgivare till Norconsult
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Efter 18 år bytte Johanna arbetsgivare till Norconsult

Efter 18 år bytte Johanna arbetsgivare till Norconsult

Publicerat av: Redaktionen

Norconsult välkomnar Johanna Kindlund till Karlstadskontoret. Efter 18 år på samma arbetsplats så lockade Norconsult med ett relativt nytt kontor.

Johanna kommer närmast från COWI och jobbar som projektingenjör, projektledare och konstruktör inom anläggning/rör för industrin.

-Jag lockades av att få vara med på resan att bygga upp ett nytt kontor och dessutom av att Norconsult är personalägt, berättar Johanna. Det känns att man jobbar åt sig själv och inte försvinner i en stor koncern, fortsätter hon.

Johanna tycker att det är extra roligt med lite större projekt där hon får vara med från början till slut. Bra samarbete är viktigt – att alla hjälps åt och drar åt samma håll för att nå målet. Johanna berättar att hon blev kontaktad av Lottie Lind, gruppchef på Karlstadskontoret och kände direkt att det Lottie erbjöd lockade.

Lottie Lind, gruppchef på El & anläggningskonstruktion berättar:

-Jag hade bara hört gott om Johanna i branschen så det kändes naturligt att kontakta henne och se om hon var intresserad av att börja hos oss. Vi har aldrig jobbat ihop men jag har förstått att Johanna är en kollega som alltid levererar det hon lovar och det känns tryggt att veta. Dessutom så ville jag ha en stark person som kompletterar min el- och automationskompetens med anläggning. Det känns bra att veta att vi nu har två ben att stå på här i Karlstad. Sedan måste jag säga att det känns extra roligt att lyckats rekrytera en duktig kvinna till vårt mansdominerade marknadsområde, avslutar Lottie.

Karlstadkontoret har i dagsläget 10 medarbetare varav 7 inom marknadsområde industri. Och planen är att växa. Bl a vill man växa med projektledare, ingenjörer inom rör, anläggning, el, instrument och automation samt process.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>