Seminar: Advanced Air Mobility for resilient future
Hem EVENT Advanced Air Mobility for resilient future

Advanced Air Mobility for resilient future

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen till ett seminarium 12 november 13:00-15:00 om framtidens kommunikation-och transportinfrastruktur i det undre luftrummet.

På detta seminarium kommer perspektiv ges ur tre olika vinklar.

Munish Khurana

Seminar: Advanced Air Mobility for resilient future

Aishwarya Raghunatha, Munish Khurana, Kim Silander

Senior Manager ATM/UTM Business Development på EUROCONTROL (Europas luftfartsmyndighet) kommer ge oss det övergripande perspektivet gällande drönarinfrastruktur och det undre luftrummet.

Kim Silander

Grundare av Independent Business Group (IBG) kommer att berätta om användningen av det undre luftrummet och drönartjänster som en del av framtidens logistiksystem i det transporteffektiva samhället.

Aishwarya Raghunatha

Doktorand på IBG kommer att tala om insikter om drönarnas potential för framtida transporter från vetenskaplig synvinkel och diskutera den pågående forskning som hon nu gör, som utvecklar baskunskap för att implementera Advanced Air Mobility ur ett systemperspektiv.

Seminariet ger en inblick och förståelse för hur en infrastruktur både kan spara miljö, kostnader och generera i intäkter för kommuner och regioner samt hur det kan vägas in i planeringsarbetet.

Välkomna till ett kostnadsfritt hybrid-seminarium!

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>