ARVAL’S CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY  TILLDELAS PLATINUM-betyg av ecovadis 2020
Hem HÅLLBAR UTVECKLING ARVAL’S CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY TILLDELAS PLATINUM-betyg av ecovadis 2020

ARVAL’S CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY TILLDELAS PLATINUM-betyg av ecovadis 2020

Publicerat av: Redaktionen

ARVAL’S CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY TILLDELAS PLATINUM-betyg av ecovadis 2020

Arval, en global ledare inom fullserviceleasing för fordon och hållbara mobilitetslösningar har tilldelats ett erkännande på Platinum-nivån i EcoVadis* Corporate Social Responsibility (CSR)-plattform. Betyget placerar Arvals arbete bland de främsta 1 % av de företag som betygsatts av EcoVadis inom denna bransch.

Under 2020 uppnådde Arval 74/100 poäng, jämfört med 70/100 under 2019. Detta betyg tillåter Arval att ta steget upp från Guldnivån till att få ett erkännande på Platinum-nivå, vilket är den högsta möjliga betygsnivån hos EcoVadis. För femte året i rad belyser detta Arvals hängivenhet till CSR, vilket är något som företaget har valt att placera i hjärtat av sin nya strategi, Arval Beyond.

Klimatförändringar och hållbarhet har aldrig varit mer kritiskt än idag för aktörer inom fordons- och mobilitetsbranschen. I 30 år har Arval framgångsrikt fokuserat sin expertis på fullserviceleasing. Nu, tack vare en fantastisk mobilisering av företagets olika team, dess solida affärsverksamhet, stödet från BNP Paribas Group och i linje med FN:s globala mål för hållbar utveckling (United Nations Sustainable Development Goals), befäster företaget återigen sin ambition för att rita om spelplanen. Arval hjälper sina kunder lyckas med energiövergången genom sitt huvudfokus: att erbjuda hållbara mobilitetslösningar.

Arvals övergripande mål är att bygga en stark ansvarskultur, grundad på talang och inkludering, för att inspirera alla anställda att lämna ett positivt avtryck varje dag i allt de gör.

CSR är inte bara en fråga om ansvar, utan också en fråga om förtroende. Våra team och kunder förväntar sig att vi går i bräschen. För att göra det strävar vi efter att lansera konkreta lösningar för att stötta våra kunder med energiövergången och deras mobilitetsstrategi. Vi gör detta genom att leda med goda exempel: vi försöker alltid testa våra produkter inom företaget innan vi levererar dem till våra kunder. Att bygga en hållbar framtid är en enorm utmaning, där alla på Arval har en roll att spela”, säger Alain Van Groenendael, Ordförande och VD på Arval.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>