BluJay stärker sin position i Gartners ”Magic Quadrant” för transport och logistik
Hem TRANSPORT BluJay stärker sin position i Gartners ”Magic Quadrant” för transport och logistik

BluJay stärker sin position i Gartners ”Magic Quadrant” för transport och logistik

Publicerat av: Redaktionen
BluJay stärker sin position i Gartners ”Magic Quadrant” för transport och logistik

Andrew Kirkwood, vd på BluJay Solutions

BluJay Solutions har stärkt sin position enligt analysföretaget Gartners marknadsrapport ”Magic Quadrant for Transportation Management Systems 2020”.

Detta då BlueJay, som levererar mjukvara och tjänster inom transport- och logistikområdet, förflyttat sig ytterligare mot sin företagsvision. Gartners rapport presenterar aktörer inom affärssystem för transport och logistik i två dimensioner: utförandeförmåga och genomförande av vision.

”Vi är övertygade om att BluJays förbättring i Gartners ”Magic Quadrant” återspeglar dels den interna strategi vi introducerade för ett år sen, dels att vi attraherat flera tongivande ledare inom transportområdet till vårt företag under 2019”, säger Andrew Kirkwood, vd på BluJay Solutions. 

Enligt Gartner fortsätter marknaden för transport- och logistikhanteringssystem att utvecklas mot mer sofistikerade lösningar, ökad funktionalitet i bredd och djup samt större geografiskt fokus. Ur ett kundperspektiv ökar dock behoven och kraven, samtidigt som systemleverantörerna uppvisar varierande förmåga att möta dessa, till exempel när det gäller stöd för olika transportslag och att effektivt synkronisera hela transport- och logistikkedjan och dess flöden.

BluJay Solutions erbjuder en SaaS-plattform som låter kunden själv hantera sina frakter, oberoende av transportslag och över hela världen, i ett nätverk av 50 000 transportföretag och logistikpartners.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>