Cramo AB får återigen Platina-medalj för sitt hållbarhetsarbete
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Bygguthyrningsföretaget Cramo AB får återigen Platina-medalj för sitt hållbarhetsarbete

Bygguthyrningsföretaget Cramo AB får återigen Platina-medalj för sitt hållbarhetsarbete

Publicerat av: Redaktionen

För andra året i rad tilldelas bygguthyrningsföretaget Cramo AB platinastatus i organisationen EcoVadis bedömning av företags hållbarhetsarbete – och placerar sig återigen bland topp 1% globalt av de företag som utvärderats av EcoVadis.

– På Cramo är hållbarhet fundamentet i vår affärsstrategi.

Cramo AB får återigen Platina-medalj för sitt hållbarhetsarbeteVår ambition är att gå i bräschen för att främja hållbarheten i byggbranschen.

Vår målsättning är att våra kunder ska kunna känna sig trygga och ha tillgång till de mest hållbara lösningarna i branschen, säger Martin Freland, Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöchef på Cramo.

EcoVadis bedömning bygger på 21 kriterier inom områdena miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och hållbara inköpsprocesser. Cramos rankning tilldelas efter en omfattande genomgång inom samtliga områden.

– Bakom hållbarhetsöversynen ligger många timmars arbete och engagemang. Vi ska alla vara stolta över att vi återigen lyckats upprätthålla en så hög nivå i vårt hållbarhetsarbete. Nu ska vi ska fortsätta jobba vidare med allt det vi gör bra och lära oss av det vi kan göra ännu bättre, säger Madeleine Rinne, Gruppchef QSE, Cramo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>